Week in beeld 64 | Een fijne week :)

Hi allemaal! Afgelopen week was een hele rustige week, maar wel een fijne week. Ik deed een paar dingen die heel lang geleden waren, maar waar ik wel van genoot. En deze week opent ook de kermis in onze stad voor een maand, dus daar kijk ik ook naar uit. Ondanks dat ik niet te lang in drukte wil vertoeven, pretparken en kermissen zijn mijn happy place. Het was wel nog steeds een bad pain week. Again. Ik heb altijd gezegd dat ik daar eerlijk over ging zijn, here it is. Ik heb niet zo heel veel meegemaakt deze week, vooral thuis gezeten want het was nu niet echt weer om buiten te lopen. Maar ook saaie weken horen er bij.

Maandag was ik nog bij mijn vriend thuis, zoals altijd. We keken in de namiddag Netflix, naar Alice in Borderland. Die werd aangeraden door Netflix zelf omdat Squid Game ons wel beviel, maar ik ben toch niet helemaal overtuigd. Mijn vriend zijn kat Smoothie heeft ook de gewoonte om zo nu en dan op de tv-kast te kruipen en je aan te staren. Gedaan met ondertitels lezen, ik vind het wel grappig. Behalve als ze dat doet op een spannend moment. Kort na die foto was het tijd voor haar eten dus ze was vrij snel weg van de tv.

Maandagavond nadat ik thuis ben gekomen zette ik de nieuwe aflevering van K2 zoekt K3 op zodat ik weer op de hoogte was. Tot nu toe heb ik wel een top drie. Maar de nieuwe nummer een hoort er niet bij. Ze is zeker niet slecht en ze heeft absoluut wel de vibe. Maar toch heb ik het gevoel dat er iets mist. Mijn favorieten zijn Chanel, Kato en Giana. In die volgorde. Dus ik ben benieuwd! Bij de vorige wedstrijd is mijn favoriete combinatie gewonnen, maar ik denk niet dat ik de tweede keer geluk ga hebben haha. Het is voor mij al goed, maar liever toch geen jongen.

Een week geleden werd bij ons de maskerplicht versoepeld. Je hoeft ze niet meer te dragen in de horeca, winkels, bioscopen en andere plekken. Enkel nog in het ov, stations, zorginstanties en bij contactberoepen. Op zich ben ik daar wel blij mee, want het is toch aangenamer winkelen zo. Al heb ik wel alle respect voor alle slachtoffers die gevallen zijn door het virus. Ik voel me nu trouwens een crimineel als ik zonder masker in de winkel loop. Ik heb trouwens wel nog altijd eentje bij, want als het mij te druk wordt dan heb ik hem toch nog graag aan. Daarnaast is mijn lichaam zo onvoorspelbaar soms, het gebeurt dat ik op de terugtocht merk dat ik toch te moe ben en met de bus wil terugkeren. En dan is een masker wel nodig. Ik ben vooral blij ook voor mijn vroegere collega’s, want dat trekken en sleuren met masker was niet altijd evident. Dus ik ben blij dat zij ook weer zonder masker mogen werken.

Dinsdagochtend ging ik boodschappen doen. In de regen. Ik had niet zoveel zin om in de avond te gaan want ik weet dat ik me ging irriteren aan de te vele mensen. Dus het werd in de ochtend. Er waren nieuwe hamsters en aangezien ik een sucker ben voor die beesten, nam ik er eentje mee. Ondertussen maakte ik ook mijn ene broer gelukkig, want die spaart ze ook. Verder was het een minibuit, ik had niet zoveel nodig. Albert Heijn heeft trouwens van die Chinese tomatensoep met vermicelli, ik heb hem een keer geproefd en nu ben ik verslaafd eraan. Voor kant en klaar is hij echt goed gekruid en goed van smaak. Dus altijd als ik er ben gaat er een beker mee naar huis.

Op een avond zag ik ook een hele speciale lucht, met de wolken vond ik het wel een mooi schouwspel. En ik hou van mooie kleurtjes in de lucht dus ik wilde er heel graag een foto van maken. Onder andere om jullie mee te verblijden in dit overzichtje. Omdat ik weet dat er nog mensen zijn die genieten hiervan.

Ondanks de pijn deze week wilde ik wel Just Dance spelen. Het was al een tijdje geleden en ik merkte dat ik er zin in had. Zoals ik al eens eerder uitlegde, mijn lichamelijke grenzen moet ik respecteren maar ik moet ook mijn mentale gezondheid bewaken. Dat bewegen heeft de pijn erger gemaakt nadien. Maar ik merkte dat ik er mentaal heel veel deugd van heb gehad om te staan dansen en swingen op de muziek. Mijn liefde voor Just Dance is alleen maar gegroeid aangezien ik steeds meer dansjes uit het hoofd weet. Het is soms een gevecht naar welk deel ik ga luisteren. Mijn lichaam, of mijn geest. Maar beide moeten ze gerespecteerd worden en gehoord worden.

We hadden nog een paar appels die bijna slecht gingen worden, dus ik heb er cake van gemaakt. Appel kaneel. Hij was heel lekker. Daar was iedereen in huis het mee eens. Ik was ook fan van mijn baksel. Het was wel een klein gelukje om ‘s morgens te kunnen ontbijten met cake of om na het avondeten als dessertje een stukje af te snijden. Helaas is hij op nu. Voor herhaling vatbaar dus!

Ik nam deze week ook rust samen met de dieren op mijn eiland van Animal Crossing. Ik heb al een hele lange tijd niet meer gespeeld. Maar de Halloween update is er en die heb ik vorig jaar net gemist. Eind deze maand is mijn Switch namelijk een jaar. De tijd gaat snel. Beau besloot om mijn eiland te verlaten en ik heb hem laten gaan. Hij was een hele leuke bewoner, maar ik heb een paar bewoners die ik heel graag wil hebben en je hebt maar plaats voor tien dieren. It was fun while it lasted. Verder heb ik ook nog wat verbouwd op mijn eiland, heb ik een rivier en een vijver aangelegd. En een helling zodat mijn ene bewoner die boven woont ook naar beneden kan.

Na mijn ziekenhuisconsultatie vrijdag had ik nog twintig minuten om mijn trein te halen, maar ik was al in het station. En ik had scheurende honger, dus ik lunchte in de Starbucks. Die hebben zo’n soort panini met mozzarella en tomaat, die ik vroeger heel vaak at op de trein naar huis na het werk. Maar door corona kon dat niet meer want je moet ten alle tijde je masker aanhouden. En het was lang geleden dat ik hem nog had gegeten. Dus dat werd mijn lunch. Ik merk wel dat ik hem nu heel overrated vind en ik andere dingen een lekkere lunch vind. Maar at least heb ik gegeten dus.

Hoe was jouw week?

11 thoughts on “Week in beeld 64 | Een fijne week :)

 1. Ah wat een heerlijk overzichtje en die cake ziet er heerlijk uit! Ah mijn nintendo switch heb ik er ook al een tijd niet bij gepakt.. ik moet zeggen dat ik de games ook soms een beetje vind tegenvallen voor de switch. Er is niet heel veel variatie. zumba vind ik wel geweldig om achter de tv te doen en de game is mooi opgesteld!

  1. Dankjewel! Moet zeggen dat ik soms ook wel teleurgesteld ben in het aanbod van Nintendo. De twee games die ik het meeste speel zijn Animal Crossing en Just Dance. Wel tof dat hij zumba doet via je Switch! Wist niet dat dat kon zelfs

 2. Bedoel je met die Chinese tomatensoep zo die poedersoepjes waar je water bij doet? Ik vind die ook kei kei keilekker! Ik vind dat zelfs de beste minute soep die ik al gegeten heb :p
  Je cake ziet er héél lekker uit!

  1. Ik bedoel dien die in de koeling staat in een beker. Ik wist niet dat er een poedersoepje van bestond zelfs. En merci!

 3. Hé wat leuk zeg dat je ook Animal Crossing speelt 🙂
  Idem hier. 🙂
  Was ook alweer een lange tijd geleden dat ik het nog eens gespeeld had, want oorspronkelijk had ik de switch aangekocht om op de tijd naar het werk, de tijd te doden…

  1. Leuk om nog een fan te leren kennen door mijn blog! Ik heb de Switch in huis gehaald omdat ik graag game, maar om de tijd naar het werk te doden is dat natuurlijk ook een goeie optie.

 4. Zo fijn om na lange tijd iets terug te kunnen doen hé. Zelf genoot ik een tijdje terug bij Starbucks van mijn eerste Chai Latte sinds februari vorig jaar. Ik vind die van hen wel lekker en was dus heel blij dat ik er nog eens van kon genieten. Ik loop weer achter met mijn blogfeed wel gek want ik lees hier bij jou dat de mondmaskerplicht eindelijk wat versoepelde en ondertussen gaat ze alweer versnellen. Al moet ik zelf wel bekennen dat ik me daardoor wel weer wat geruster voel nu de cijfers weer de foute richting uitgaan. Ondertussen kreeg ik ook een uitnodiging voor een derde prik dus dat zal hopelijk de kans op besmetting weer wat verkleinen.

  1. Ik drink eigenlijk heel saaie drankjes bij Starbucks. Maar ik ben wel blij dat jij genoten hebt van je Chai Latte! En inderdaad, ondertussen zijn de maskers terug. Moet zeggen dat ik hem wel bleef dragen bij drukte, maar wat dat betreft had ik nog geluk als ik buiten kwam. En nu is het dus terug verplicht. Moet zeggen dat de hoge cijfers me ook wel bang maken en die nieuwe maatregelen maken ook een naar gevoel bij me los. Niet dat ik vind dat ze niet nodig zijn, absoluut wel. Maar het is toch weer een signaal dat het slechter gaat. Ik hoop dat je niet teveel ziek wordt van je derde prik!

   1. Haha, ik heb steeds het idee dat ik iets ‘saai’ bestel wanneer ik een Chai Latte bestel vermits ze daar zoveel speciale koffiesmaken verkopen. Maar we moeten gewoon datgene bestellen wat we zelf het lekkerste vinden hé.

    Daar duim ik ook voor. Ik vind het ook wel een gek idee dat er nu al een derde vaccin nodig is want mijn tweede prik was ergens begin juli. Nog niet zo heel lang geleden dus.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: