Cozyness voor de herfst en winter

Hi allemaal! Ik ben geen fan van de donkere en koude maanden. Toegeven, de mooie kleurtjes die ik leerde waarderen en de andere charmes van de herfst zijn er wel op vooruit gegaan. Maar ik ben over het algemeen een zomermens. Of lentemens. De truc is dan om het binnen gezellig te maken. Ik ben al een tijdje bezig met kleine dingen om de boel wat leuker te maken. Van de week kregen zowel mijn iPad als e-reader een extraatje. Maakt het net iets leuker. Maar nu maakte ik van het vensterbankje bij mijn bed ook een gezelliger plekje. Lezen in bed bij lichtjes en kaarsjes vind ik geweldig.

Normaal starten mensen met de before, ik vond het net iets leuker om met de after te beginnen. Ik slaap bovenaan in een stapelbed, wat betekent dat ik geen nachtkastje heb. Mijn bed komt wel net onder de vensterbank, aan de andere kant van het raam zit de badkamer. Voor mij was dit ideaal. Vroeger stond hier heel veel rommel op, nu is het terug netjes en geminimaliseerd. Wellicht komen er in de komende tijd nog wat kle inigheidjes bij. Links en rechts staan twee posters van Posterstore. Ik kon mijn hart weer ophalen in de webshop, dus ik koos voor twee nieuwe posters en kaders. Waar ik vorige keer voor zwarte kaders koos, koos ik nu voor witte. Met het hout van de vensterbank was dat net iets mooier. Ik hing ook twee dromenvangers over de hoekjes, want dat maakt het nog net iets meer mezelf. Voor mensen die nog een leeg plekje aan de muur hebben of hun interieur beu zijn. Een nieuwe poster (en liever meerdere!) kan een heleboel verschil maken. Ik kan er volledig nieuwe energie van krijgen als er iets nieuws is bijgekomen. Er zijn zoveel mooie mogelijkheden voor je eigen slaapkamer, maar eigenlijk door het hele huis. Onderschat niet de kracht van nieuwe muurdecoratie.

Ik wilde heel graag iets simpels, maar toch wat kleur hebben. De print van deze poster doet me meteen denken aan creativiteit en dat speelt een hele grote rol in mijn leven. Vandaar de keuze. Het leuke aan Posterstore hun aanbod is dat er voor iedereen een gepast iets zit. Iedere dinsdag komt er ook een nieuwe collectie bij, dus vergeet dat zeker ook niet eens te checken als je op zoek bent naar nieuws voor in huis. Je kan je hart ophalen aan hun mooie designs. Ze zijn op kwalitatief papier gedrukt, wat je meteen merkt als je de posters uitpakt. De posters en lijsten zijn van Scandinavisch design, wat ik persoonlijk een hele mooie stijl vind.

De linkse poster doet mij denken aan mijn liefde voor creativiteit, maar voor creativiteit moet je ook durven falen. Als perfectionist ben ik daar niet altijd fan van. Maar mijn illustraties en het bloggen hebben me geleerd dat juist de foutjes dingen uniek maken. Ik kan dat af en toe wel eens vergeten, dus het is goed dat ik een daily reminder op de vensterbank heb staan vanaf nu.

Er moest gewoon ook een quote bijzitten, dat kon niet anders. Ik zou de volledige groep Teksten en Quotes kunnen ophangen als je mij niet tegenhoudt. Voor mij is deze quote een herinnering aan mijn optimisme en positiviteit. De tijd waarin we nu leven is dat iets wat nodig is. Soms vragen mensen mij hoe ik erin slaag te blijven lachen of lichtjes blijf vinden in de zware periode die we allemaal hebben. Of in mijn eigen persoonlijke gevecht met mijn ziekte. Er is altijd muziek en er zijn altijd lichtjes. Maar je moet ze willen zien. Deze tekst vat dat perfect samen voor mij.

Ik mag ook een kortingscode weggeven voor jullie. Met de code NIKITA55 krijg je 55 procent korting op alle posters. Enkel een kleine opmerking: deze code werkt niet op de Selection collectie. Dus leef je uit zou ik zeggen! De code is geldig tot 25 november 2021.

Naast de nieuwe decoratie staan nog mijn wake-up light die voor mij helpt in ontspanning. Ik vind het zachte licht van die lamp veel fijner dan het grote licht aansteken. En daarnaast mijn waxmelter (noemt dat zo?) die ik van mijn beste maat kreeg voor Kerst vorig jaar. Dan kan ik hem ook wat vaker gebruiken. Besides als ik op een niet zo’n leuke dag wakker word, is dat ook weer een herinnering dat ik niet alleen ben.

Ik heb nu alles zo mooi getoond en verteld, maar er was natuurlijk ook een before. Die niet zo netjes en proper was als hierboven. Ik was nog aan het twijfelen of ik wat rommel ging wegmoffelen voor de foto, maar dat heb ik niet gedaan. Mijn blog is eentje waar ik graag toon hoe het is, en daar hoort dit ook bij. De reden dat ik nooit echt ruime foto’s in huis maak, is omdat ik het huis deel met andere gezinsleden. En ik ben graag open, maar respect voor anderen staat ook hoog op mijn lijstje. Dus voor de mensen die denken dat ik altijd gestructureerd en netjes ben, vergeet het. Het bewijs vind je hieronder.

Wat doe jij om de herfst en winter beter te maken?

6 thoughts on “Cozyness voor de herfst en winter

  1. Ik spendeer in de herfst en winter wat meer tijd binnen en probeer het zo gezellig mogelijk te maken, met een mooie lamp met zacht licht, een warm dekentje op de zetel, een warme chocolademelk op tijd en stond, …

    1. Dat is volgens mij ook de beste manier om de herfst en winter door te komen. Van het zonnetje en mooie weer zal je het weinig hebben. Jouw manier is wel echt heel cozy en knus. Denk dat ik dat ook meer ga toepassen komende maanden. Bedankt voor de inspiratie!

  2. Die linker poster vind ik super tof! 🙂 En zo’n wake up light wil ik dus ook nog altijd graag, lijkt me super fijn, ook voor ‘s avonds nog wat te lezen.

    1. Die linkse had ook vrij snel mijn hart gestolen inderdaad. Het creatieve en dan die quote die ik goed genoeg kan gebruiken maken hem tot een perfecte poster voor mij. En ik kan het aanraden! Lig zelf ook heel vaak te lezen of te gamen bij mijn light en ik vind dat veel aangenamer dan het grote licht aansteken. Vooral omdat je de felheid van het licht kan aanpassen, dus je kan er altijd een zacht licht van maken

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: