Week in beeld 80 | Opluchting & rust

Hi allemaal! Waar ik vorige week nog schreef over onrust in mijn hoofd was deze week eentje waar er veel duidelijkheid in mijn hoofd kwam. Ik merk wel dat ik nog steeds soms een heel kort lontje heb. Niet perse op werk maar wel erbuiten. Soms kan echt een kleine tegenslag me helemaal van de kaart maken. Als die zin klopt. Maar buiten dat was het eigenlijk een hele fijne week. Daarnaast ook een hele normale en saaie week, maar ik denk dat ik die weken nu net het meest kan gebruiken zodat ik me kan focussen op de chaos in mijn kop. Ik voel wel dat ik elke dag weer een beetje meer tot leven kom en de magie in mijn hart terug opflakkert. Wat heel romantisch en mooi is, maar het is ook zo.

Op maandag reden mijn zus en ik op de step naar het afhaalpunt. Voor ons allebei lagen er meerdere pakjes klaar van Vinted. Ik heb haar aangestoken met dat virus vrees ik. Wel vier dingen waar ik naar uitkeek en ik heb op dit moment een nieuw shirtje aan. Daarnaast ook nog twee koffietassen want ik vond iemand die ze zelf maakt door erop te tekenen. Daar heb ik voor de moment geen foto van, maar ze duiken ooit wel eens op op mijn blog. Mijn koffieverslaving groeit met de dag dus dat komt wel. Eentje is van Winnie The Pooh (met Piglet) en een andere van Harry Potter met een koffiespreuk erbij. Vooral die tweede was ik heel enthousiast over. Die van Winnie is gewoon echt heel schattig.

De kleintjes groeien ook goed! Helaas gaan ze over drie weken naar hun nieuwe eigenaren. Dus nog eventjes profiteren van de schattigheid van de vijf kleintjes. Lucky komt echt elke keer als ik langs de kooi loop me begroeten. Vaak doet hij dat door met zijn pootjes op mijn hand te kruipen of te steunen. Het is echt mega schattig want zijn pootjes zijn echt mini. Ik ga ze stiekem wel missen als ze weg zijn. Maar ik weet ook dat ze goed terecht zullen komen bij hun nieuwe baasjes.

Terwijl de kleintjes aandacht krijgen kan mijn eigen vriend ook niet ontbreken natuurlijk. Zijn enthousiasme voor foto’s is wel iets minder groot want vanaf dat hij mijn telefoon ziet dan gaat hij bewegen of wegvliegen. Maar ik heb ‘m toch weer scherp op beeld dus ik ben blij.

Maandagavond deed ik iets wat ik al een eeuwigheid niet meer gedaan heb. Ik speelde Mario op mijn Switch. Ik heb deze week ook een paar nieuwe games aangeschaft waar ik naar uitkijk om te spelen. Ik was met Mario Bros 64 aan het spelen, dat is al een oude game die ze hebben teruggebracht op de Nintendo Switch. Ik was ook net klaar om met Bowser te vechten op dit moment. Je moet nog een redelijk lastig level doorlopen en aan het einde kom je hem dan tegen. Hij is wel heel gemakkelijk te verslaan de eerste keer dus dat was goed voor mijn zelfvertrouwen. Ik game heel graag, maar ik heb de skills vaak niet haha. Dat bleek ook maar weer toen ik alle moeite had gedaan om een extra leven te pakken, het me lukte en Mario toen op zijn buik schoof en van het platform af kukelde. Oh well, ik heb me er mee geamuseerd en das wat telt.

Dinsdag startte mijn werkweek ook weer, wat eigenlijk een prima dag was. Wel een rustige dag. Daar heb ik niet zo heel veel over te vertellen, maar toen ik naar huis ging was het dus echt keihard aan het regenen. Ik was die dag op mijn step dus that means dat ik echt doornat op de trein zat haha. In mijn eigen stad ben ik gewoon zoals vorige week met step en al op de bus gekropen, want dat was iets handiger. Toen ik thuiskwam was het gestopt met regenen. The joy. Gotta love the Belgian weather.

Op woensdagochtend stond ik ‘s morgens deeg te maken. Ik bakte heel simpel een vanillecake met amandelschilfers doorheen. Ik vind dat heel lekker, en ik heb ondertussen gehoord mijn vader ook dus win win. Mijn cakes lijken de laatste tijd heel donker van kleur trouwens, maar dat valt wel goed mee. Ze zijn nog nooit aangebrand geweest tot nu toe. Hij is heel goed gelukt. En in tegenstelling tot vorige twee keren klopten de verhoudingen ook precies wel want de binnenkant was normaal.

Gedaan met de rust woensdagmiddag want mijn trein had serieuze vertraging. Er was een probleem met de remmen. En de andere trein die erna zou rijden was afgeschaft. Ik heb me heel boos gemaakt want ik ging te laat komen op mijn werk. Wat eigenlijk zever is want ik kom bijna nooit te laat. Doordat ik op mijn step was stond ik ook in twee minuten op mijn werk toen ik uit de trein kwam. Het is sowieso een vorm van overmacht dus het is daardoor nog een grotere nonsens dat ik kwaad was op mezelf. Er moest nog een deel van de levering ingestoken worden die dag en doordat ik dat kon doen ben ik ook weer rustig geworden. Voor some reason heeft aanvullen een rustgevend effect op mij.

Donderdag had ik voor het eerst in weken weer fysio. Ik had door mijn booster en mijn afspraak bij de psycholoog nog geen tijd gehad om te gaan, ik had ook wel in de mail gezet dat het eventjes niet lukte omdat het mentaal te zwaar was en ik mijn psycholoog nodig had. Toen ik binnenkwam vroeg de kinesist ook of het al beter ging wat ik wel heel tof vond. Dat is klantvriendelijkheid. Het was een goeie sessie, ik was donderdagochtend heel lastig opgestaan, mijn lijf had er echt geen zin in. Toen ik buiten kwam ging het ineens zoveel beter. De rest van de dag was ik wel heel moe, maar gelukkig was het mijn vrije dag dus.

Ik had een nieuwe broek aan die ik nog niet eerder had aangedaan. Deze is niet via Vinted gekocht, die zat in het pakje van Berskha een paar weken terug. Toen ik een broekenprobleem had. Ik hou steeds meer van jeansbroeken met een printje op. Samen met mijn roze trui, die ligt ook nog niet zo lang in mijn kast maar is wel favoriet. Hij heeft een lichte col en normaal haat ik dat. Dus says a lot.

Donderdagmiddag lag ik een hele middag zo. Allee ja, tis te zeggen. Mijn iPad bleef niet zo liggen want das een heel oncomfortabele houding. Maar alles voor de foto. De laatste tijd lig ik heel vaak uren Youtube te kijken, omdat ik daar heel erg van tot rust kom. Vroeger vond ik dat altijd tijdverspilling omdat dat niet educatief is. Wat ook zever is want dat is Netflix vaak ook niet. Daarom is het vrije tijd, om iets te doen wat je ontspant. Ik was een reisvlog van Bonnie aan het kijken in Boedapest. Ik moest even denken want een paar video’s later was het een vlog uit Wenen. Ik maak altijd een lijstje met video’s die ik nog wil kijken maar het duurt meestal een tijdje voor ik alles gezien heb. Blijkt maar weer, want deze vlogs zijn online gezet in oktober. Maar ik geniet er wel van. Ik wil nu ook op reis trouwens. Sadly is dat niet ideaal nu met mevrouw C. en ten tweede past het nu niet echt. Maar genieten van mooie vlogs is ook een fijne bezigheid in de plek. Ooit komt het wel weer.

Zaterdag toen ik aan het werk was kwamen mijn nieuwe socks toe. Ik had bij Dedoles weer een kortingsactie gespot en dus heb ik mijn slag geslagen. Sommige twijfelde ik vorige keer aan en heb ik nu gekocht, maar mijn voorraad is weer aangevuld. Toen ik laatst mijn kast aan het opruimen was zag ik dat er nog meer dan genoeg plek was voor sokken dus bij deze. Waarschijnlijk ga ik tegen de zomer ook enkelsokjes inslaan, want dan heb ik ook happy socks als ik een shortje aan heb. Maar daar wil ik nu nog niet te veel aan denken want het is toch nog geen zomerweer. Daar herinnerde storm Eunice ons ook weer aan. Ik moest die dag ook werken, maar ik ben vrij vlot op het werk geraakt en terug thuis. Dus een mooie meevaller voor mij.

Zondagochtend deed ik boodschappen en daarna een hele dag chillen. Het waait nog steeds en er is zelfs sprake van een tweede kleine storm tegen de avond. Dus ik blijf mooi binnen. Dankzij Goodreads en Bol.com heb ik weer mijn lijstje boeken aangevuld, nu nog de tijd en concentratie vinden om ze te lezen. Dat eerste heb ik wel, dat tweede is schaars met momenten. Maar we zien wel hoe het loopt. Ik wens jullie in elk geval een mooie week toe!

Heb jij last gehad van storm Eunice?

2 thoughts on “Week in beeld 80 | Opluchting & rust

  1. De cake ziet er heerlijk uit! Ik snap wel dat je de konijntjes gaat missen over drie weken, want wat een schatje, haha. Fijne week gewenst 🙂

    1. Dankjewel! En ik mis ze inderdaad wel haha. Maar de twee grote hangen nu dus ook heel vaak rond me en mijn vogeltje is er ook nog altijd. Dus de liefde wordt ruim gecompenseerd 🙂

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: