| Week in beeld 85 |

Hi allemaal! Het was een week in ups en downs. Gelukkig zijn er geen gekkigheden gebeurd, maar mentaal was het niet altijd gemakkelijk. Dat maakt weken een stuk vermoeiender en daar kwam ook nog eens bij dat ik in een fase zit waar ik veel meer pijn heb en veel sneller moe ben. Dus dat maakt het nog een beetje ingewikkelder. Maar ik ben een vechter en het komt goed. Los daarvan waren er gelukkig wel fijne momentjes.

MAANDAG 21 MAART 2022

Ik sliep lang uit want dat had ik nodig, helaas was ik nog altijd moe. Maar dat is helaas story of my life komende tijd. Vorige week had ik dus ontdekt dat er nog koffiekoeken in de vriezer zaten en die heb ik toen gebakken waardoor ik een lekker ontbijtje had. Albert Heijn bracht mijn boodschappen weer en in de namiddag ging ik op mijn step naar Media Markt want ik wilde graag testen of een PaperLike screenprotector fijner tekende, en ondertussen kan ik bevestigen van wel. In de namiddag kleefde ik mijn nieuwe protector met succes, en ik las nog eventjes buiten. Een fijn begin van de week dus!

DINSDAG 22 MAART 2022

Ik werd wakker uit dromen over Sabrina, de serie op Netflix. Geen leuke dromen want ik droomde dat ik werd opgejaagd als heks. Dus ik heb deze week ook weer geleerd dat ik geen enge series moet kijken voor ik ga slapen. Ik moest ook iets vroeger opstaan want ik had een afspraak bij de oogarts. Waarom ik het ooit een goed idee vond om dat zo vroeg in te plannen weet ik niet, maar het ging heel snel. Het was een nieuwe oogarts want ik ben gewisseld van arts. Bleek ook dat ik al twee jaar nieuwe brilglazen moest hebben. Ook fijn om te weten. Op een kwartier was ik buiten, ik at lunch en ik ging werken. Ik kon weer zonder jas naar werk rijden wat me heel blij maakte. Het was geen hele gekke werkdag, ik ging ‘s avonds naar huis en ik geniet ook altijd van het feit dat het ‘s avonds nog niet helemaal donker is. Ik moet ook altijd langs een heel mooi stuk rijden als ik naar huis rijd dus gelukje! Ik kan niet wachten tot ik daar weer mooie zonsondergangen kan spotten.

WOENSDAG 23 MAART 2022

Ik werd wakker met nul goesting in de dag en ik weet eigenlijk ook niet waarom. Maar ik chatte toen met mijn nichtje omdat ik nog op zoek was naar een goeie nieuwe kapper en dat leidde me af en trok mijn humeur ook omhoog. Wat een goed iets is natuurlijk. Ik wilde ook mijn step nog eventjes laten opladen, ik zette hem niet goed neer waardoor hij omviel op mijn voet. Pijnlijk. Gelukkig voel ik er ondertussen niks meer van. Ik nam een trein vroeger en haalde Starbucks voor ik ging werken. Ze zijn een paar weken gesloten geweest door verbouwingen, het nieuwe interieur was zeker een verbetering. Mijn shift ging gewoon zijn gangetje, alleen had ik dus tegen het einde van mijn shift een flare-up waardoor het laatste uur zwaar was. Ondertussen had ik dus hele lieve berichten gehad op mijn story op Instagram van Saskia, en dat maakte een heleboel goed. Het zijn berichten zoals deze die me altijd weer nieuwe moed geven. Dus dankjewel Saskia voor het lieve duwtje in mijn rug, dat was net wat ik nodig had woensdag.

DONDERDAG 24 MAART 2022

Ik had geen fysio deze week waardoor ik langer uitsliep, profiteerde van mijn rustige ochtend. Een slow morning zoals ze dat dan noemen. Ik koos een nieuwe outfit uit om aan te doen en sinds ik zoveel nieuwe kleding heb en mijn stijl ook echt heb gevonden door Vinted vind ik dat elke dag weer een beetje leuker. In de namiddag ging ik met mama de stad in, we hadden beide nog een paar dingen nodig en voor mij stond er ook iets heel exciting iets te wachten. Ik had dinsdag niet helemaal voor niks mijn ogen laten controleren (fijn om te weten dat er iets veranderd moet worden ofcourse). De hoofdreden was omdat ik een nieuwe bril wilde maar de gegevens van vorige keer vond ik niet meer en die zijn al veel te lang geleden. Ondertussen is het model gekozen en ben ik aan het wachten tot hij klaar is. Bij Hans Anders doen ze ook altijd een actie dat je een tweede bril gratis krijgt, dus ik heb van hetzelfde model ook een zonnebril op sterkte laten maken. Ik merk dat ik ‘s zomers soms last heb daarmee maar een normale zonnebril heeft geen nut want ik zie dan gewoon niks. We deden nog een terrasje en gingen naar huis. ‘s Avonds at ik en deed ik niet zoveel speciaals meer. Fijne dag wel!

VRIJDAG 25 MAART 2022

Het was terug werkdag vandaag. Net als iedere vrijdag bestelde ik mijn boodschappen (ik weet het, mijn weken zijn echt heel repetitief op dit moment, maar tis even niet anders) en verder startte ik Animal Crossing nog eens op. Mijn villagers waren weer aan het flippen dat ik ze een eeuwigheid niet was komen bezoeken. Tegelijkertijd schattig en grappig. Ik merk wel dat ik me heel hard amuseer met de nieuwe DLC, die vakantiehuisjes inrichten. Ik vond het in The Sims ook altijd heel leuk om te bouwen en in te richten. Is altijd een goeie oefening in perfectionisme trouwens. Op de trein las ik een stukje, maar besloot uiteindelijk toch om in een ander boek te beginnen want ik merkte dat ik terug in een reading slump aan het komen was omdat ik me door een boek aan het sleuren was dat me niet genoeg pakte. We zijn twee dagen later en het probleem was opgelost, dus het lag wel degelijk aan het boek. En geloof me, de dag dat ik deze week het meest las was de dag waarop ik echt het meest moe van al was. In de avond kwam The Voice Kids op tv en was ik als een kind zo blij! Dat meisje in haar leren jack die in het Nederlands zong was zo vertederend! Gelukkig is ze door naar de volgende ronde. Ik keek The Voice Kids onder genot van een Peace Pop, want die had ik nog nooit gegeten.

ZATERDAG 26 MAART 2022

Laten we zeggen dat zonder in detail te treden dat zaterdag echt een van de stomste werkdagen is die ik al gehad heb op mijn huidige werk. Ik werk daar ondertussen al meer dan 2,5 jaar dus dat zegt heel veel. Het was echt een zware en lastige dag, maar gelukkig gaan die ook voorbij. In de avond las ik nog eventjes kort in mijn boek, het boek op de foto is trouwens wat ik nu aan het lezen ben. Fijn boek en een goeie schrijfstijl. Mijn kleine zusje (niet meer zo klein) werd trouwens 18 vandaag. Ik voel me officieel oud nu. Al ben ik ook wel trots op mijn kleine held. Ze is de reden dat ik altijd door kan blijven gaan.

ZONDAG 27 MAART 2022

Ik sliep iets langer uit maar ik werd ook echt moe wakker. De pijn viel heel goed mee, maar de vermoeidheid was heftig. Er was dan ook een rustdag ingepland, ik was van plan mijn boek te lezen en niks meer. Tot de rest zei dat ze gingen bowlen. Ik zei eerst dat ik niet mee kon omdat ik echt moest rusten, maar ik heb het uiteindelijk toch gedaan. Je fysieke gezondheid is zo belangrijk en moet je goed opvolgen, maar dat is je mentale net zo. Dus ik heb een pijnstiller genomen voor de zekerheid en ben meegegaan. En eerlijk, ik was blij. Het gaf me nieuwe energie (die meteen weer verpest werd door alle prikkels daar). Na alle mental gevechten van afgelopen weken vond ik ook wel dat ik eens mocht genieten. Dus dat heb ik ook gedaan toen. Nu zijn we een paar uur later en ben ik doodmoe, maar het was het waard. De liefde van de mensen om me heen was ook wel iets wat me heel veel goeds deed. En ik ben ook echt verloren en ingemaakt door mijn kleine broer van 14. Het is echt al jaren geleden dat ik gebowld heb, dus dat verklaart een heleboel. En besides, het gaat om het plezier dat je hebt en niet om wie de winnaar is.

3 thoughts on “| Week in beeld 85 |

  1. Wat goed dat het bowlen je een mentale boost gaf! Het is soms zo fijn om even uit je routine te zijn en iets te doen wat je normaal niet doen. En bowlen is natuurlijk ook gewoon leuk, dus dan maakt het weinig uit dat je verliest 😉

  2. Ben benieuwd naar je nieuwe bril en wat gezellig de plantjes om je bed! Ik moet nog een boel inhalen geloof ik, want het lukt me de laatste tijd niet zo goed om te antwoorden (lezen doe ik meestal even tussendoor snel, maar ik antwoord wat minder. Maar weet dat ik dus wel af en toe langskom!).

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: