Week in beeld | 110

Goh, ik denk dat ik nog nooit zo weinig foto’s heb gemaakt als nu. Alhoewel. Het was ook geen speciale week en ik vergeet het ook soms omdat ik twee maanden geen weekoverzichtjes heb gemaakt. Het was wel een hele fijne week en hij eindigde met ik die mezelf op nieuwe boeken trakteerde. Altijd goed. Dus verwacht je niet aan een supersonisch overzichtje met wilde avonturen.

Doordat er een collega verlof had was ik maandag nog thuis, maar ik werkte dinsdag in de plaats. Het gaf iets nostalgisch want dat was vroeger altijd mijn vrije dag. Ik kan me eigenlijk niet herinneren dat ik iets speciaals heb gedaan, buiten wat rusten en lezen. En ‘s avonds kwam ‘Een Echte Job’ weer op televisie. Dat is een programma waar vijf bekende Vlamingen een paar weken stage gaan lopen in het ziekenhuis. Ik kijk er elk jaar naar uit. Dinsdag startte de dag met mooie kleurtjes in de lucht en had ik een hele korte werkdag. Niet zo kort als vorige week zaterdag, maar toch. Ik werkte van acht uur tot drie uur, dus dan ben ik vroeg vrij. Na het werk deed ik boodschappen op mijn werk en liet ik een nieuw beschermglas op mijn telefoon leggen, en de vrouw in de winkel herkende me van op mijn eigen werk. Ik begin bekend te worden precies.

Ik kwam ook toevallig mijn beste vriendin tegen en we hebben een halfuur staan babbelen. Ze moest in de boekhandel zijn en ik ben meegegaan tot daar maar ik ben niet binnen geweest en ik heb dus ook geen boeken gekocht. Nee, ik ben niet ziek. Alles gaat goed haha. In de namiddag at ik, en genoot ik van rode kiwi’s. Ik vind die heel erg lekker en ik heb ondertussen ontdekt dat we die dus ook verkopen op het werk. Goed om te weten. Qua smaak zitten ze tussen de groene en de gele variant in, dus precies goed voor mij. Ik deed niks speciaals meer, niet dat ik me kan herinneren.

Woensdag moest ik een hele dag werken, dat was ook de langste dag deze week. Ik werkte van tien tot acht. Dus over woensdag valt er niet zoveel te vertellen. Donderdag werkte ik van acht tot zes, wat ook voorbij vloog. Eigenlijk vliegen alle dagen voorbij op mijn werk want ik ben er heel graag. Toen ik aan het werk was is mijn nieuwe trolley geleverd, en mijn ouders hadden hem in elkaar gezet voor me wat ik super lief vond. Dus ik was heel blij toen ik hem zag staan toen ik thuis kwam. Vrijdag en zaterdag waren allebei werkdagen, waarop er niet veel speciaals gebeurde. Vrijdag kwam wel mijn pakketje van Etsy aan, met een nieuwe watch strap. Ik heb in december een Apple Watch gekocht en nu heb ik ook een bandje dat bij mij past. De tekst bij de bloemen is ‘Keep Growing’ wat uiteraard verwijst naar mijn healing process. De Etsy verkoopster had een nieuwe tint uitgeprobeerd en die kreeg ik gratis opgestuurd. Ik heb zelf de roze strap besteld en die hangt nu ook aan mijn horloge.

Zondag had ik geen plannen, maar het was sommige dagen wel druk geweest en zaterdag was wel echt de topper. Ik heb geen klagen daarover, want we werken samen om het tot een goed einde te brengen. Ik hou van mijn collega’s om me heen, maar die prikkels zorgen er wel voor dat ik in het weekend of op mijn vrije dag mijn hoofd ergens moet zien leeg te maken. Ik ben in mijn eentje de stad in getrokken en ondanks dat het solden waren viel het goed mee qua drukte. Ik kwam thuis met nieuwe fietslampjes, nieuwe sokken en uiteraard boeken. De dedication van dinsdag heeft niet lang geduurd zoals je ziet. Ik heb ook een boekhandel herontdekt dus er is nu nog meer gevaar. ‘s Avonds las ik mijn huidige boek uit en begon ik in ‘The Pieces of Me’ die ik dezelfde dag kocht. Normaal staan boeken altijd een eeuwigheid in mijn kast dus ik weet ook niet wat er scheelt met mij. Al bij al had ik een hele fijne week, maar na het boek shoppen had ik gene energie meer om dit overzichtje te schrijven. Daarmee dat het zo laat is.

Hoe was jouw week?

One thought on “Week in beeld | 110

  1. Haha, zo verleidelijk om nieuwe boeken te kopen! Ik houd mezelf altijd voor dat ik pas nieuwe boeken mag kopen als ik in het laatste boek ben begonnen, zodat ik iets voor daarna heb. Maar niet sneller kopen dan ik lezen kan 😛

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: