Day Zero Project Update | 1 – 33

De eerste maand van mijn project zit er al op, hoe snel is dat gegaan. Ik moet zeggen dat ik er wel aan dacht maar niet heel actief mee bezig was, maar toch heb ik wel al een paar dingen kunnen afstrepen en er zijn al een paar dingen in gang gezet. Het wordt geen hele uitgebreide update, maar beter dan niks toch? Ik had ook sommige dingen al gedaan zonder dat ik wist dat ik ze erop had gezet.

In progress

Een keer per maand journallen (1/33)

Ik schreef begin september een stukje over rouwen en mijn oude zelf loslaten. Iets waar ik nu heel hard mee bezig ben, en waar ik waarschijnlijk ook nog verder over ga uitweiden hier.

33 DZP updates schrijven op mijn blog (1/33)

Aangezien je dit aan het lezen bent toont dat ik een update heb geschreven 😜

33 nieuwe dingen koken (1/33)

De een noemt een salade koken, een ander niet. Voor mij is alles boven gewoon een (vegetarisch) vleesje en daar iets bij (een AVG’tje zoals ze dat noemen) koken. Deze maand maakte ik een hele lekkere salade met avocado, kip, pasta, paprika, tomaatjes en philadelpia. In principe kan je er ook nog een gekookt eitje doorheen gooien als je wilt, maar er zit smaak genoeg in. En afkruiden uiteraard.

Elke maand een tarot spread leggen (1/33)

Mijn tarot spreads zijn te persoonlijk om te delen, dus je zal me op mijn woord moeten geloven. Begin september legde ik een maandspread om te weten wat er in september op me af ging komen en waar ik me op mocht gaan focussen. Eigenlijk bizar hoe dat allemaal klopt achteraf gezien.

Lees 100 boeken (2/100)

1. The Charm Offensive – Alison Cochrun
2. I Wish You All The Best – Mason Deaver

Voor elk voltooid doel een euro aan de kant leggen (3/101)

Alle boeken die momenteel op mijn plank staan lezen

Ook hier ben ik dus mee bezig, want bovenstaande boeken zijn van mijn eigen kast. Ik tel hier e-books niet mee, want die nemen eigenlijk weinig plek in en waarschijnlijk zal ik ze automatisch wel meelezen.

Done (yay!)

Plopsaland De Panne bezoeken

Plopsaland is echt een van mijn happy places geworden ondertussen, en niet alleen ik keek er naar uit om nog eens te gaan. Broer en zus gingen ook mee, we gingen op 29 augustus een dagje weg. Het was een hele leuke dag en we hebben ook geluk gehad met zowel het volk als het weer. Topdag!

Schommelen op een schommel

We passeerden voor een reclamestunt eigenlijk toevallig schommels en ik was eigenlijk meteen enthousiast, totaal vergeten dat ik dit eigenlijk op mijn DZP had gezet. Het voelde heel fijn, mijn inner child werd heel gelukkig hiervan. En nu ben ik dus verrast want tis een extra doel dat ik kan afstrepen

Iets op Etsy kopen

Ik kocht een nieuw telefoonhoesje, er is een hoesje voor mijn Airpods onderweg en er zijn ook nog haarbandjes onderweg. Dus de Etsy verkopers zijn rijkelijk gesponsord, al denk ik niet dat het de laatste keer zal zijn.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: