Happy Moments! ~2~

Hoi allemaal! Toen ik een kleine research deed op mijn blog en toen ontdekte dat het al twee maanden was geleden dat ik nog eens mijn geluksmomentjes heb gedeeld, was ik wat geschrokken. Geluksmomentjes delen is zo leuk! Dus ik ga maar snel eventjes vertellen wat me de afgelopen tijd gelukkig heeft gemaakt! Het zijn telkens kleine dingen, maar met zoveel impact! Geluk delen is het allerleukste om te doen! Zo zie je hoeveel mooie dingen er op een dag gebeuren. Je hebt er enkel maar op te letten!

img_20180917_175807_040

  • Mijn nieuwe laptop

Ik geef toe, echt klein is dit eerste gelukje niet. Een laptop is vooral kostelijk. Dat heb ik geweten, want ik heb er twee maanden voor gewerkt. Met plezier! En het geld was niet het allerleukste aan mijn job trouwens. Maar ik ben ook wel iemand die haar geluk niet te veel probeert te laten afhangen van dure aankopen. Toch is het niet perse de laptop die me gelukkig maakt. Maar ik had al een tijdje last van een blogdipje. Ook omdat het niet lukte om te bloggen in de woonkamer. Door alle herrie en lawaai en drukte. Dat werkt nefast voor mij. En nu zit ik rustig op bed te bloggen met achtergrondmuziek. Zusje is uit logeren. Dus nee, het is niet de laptop die me zo gelukkig maakt. Maar wel de rust en blogvibes die ik ermee krijg. Ik begon mijn blog wel te missen. Een teken te meer dat ik bloggen gewoon heel erg leuk vind natuurlijk!

  • Ik kleurde mijn haar!

Ik heb altijd al lichtbruin haar gehad. Eigenlijk niet trouwens, als kind was ik echt heel blond. Maar door de jaren heen is mijn haar donkerder geworden. En door de jaren heen werd het lichtbruin met blonde plukken. En ik wilde dat niet meer. Ik wilde het donkerder hebben, maar vooral in een kleur. Dus van de week trok ik de stoute schoenen aan en kocht haarverf! Spannend natuurlijk! Maar het is goed gegaan, en ik zit te typen met een chocoladebruin kapsel! Ik ben er echt heel blij mee. In de zon hangt er een soort rode gloed rond, maar dat vind ik eigenlijk echt niet erg. Als ik ’s morgens mijn haar kam, word ik extreem gelukkig.

  • Opa die vroeg hoe het ging

Ik heb heel veel weekends trouw mijn kassa bediend waardoor ik de afgelopen weken niet echt bij familie op bezoek kon. Afgelopen zaterdag kon dat wel en opa was heel blij om me te zien en vroeg direct hoe het ging met me en hoe mijn introductiedag was geweest. Dat zijn echt dingen die me oprecht blij maken. Er is niks leukers dan iemand die oprecht wil weten hoe het met jou gaat.

  • The Voice Kids is terug!

Ik ben echt geen tv-kijker. Naast mijn vaste soap en soms een paar programma’s die een keer per jaar spelen, kijk ik amper televisie. Geen idee waarom. Maar als de reclame en promo’s voor The Voice Kids hier in België op televisie en sociale media komen, ben ik er als de kippen bij! Die kinderen zijn gewoon veel te schattig. Maar ook de oudere kinderen kunnen mij vaak gewoon raken met hun gevoelige of echt goed gezongen nummers. En The Voice Kids betekent ook nieuwe nummers ontdekken, want zo vaak zijn er liedjes die ik nog niet kende. Dus dubbel geluk! Ik roep vaak veel te luid als het programma bezig is en ze niet draaien voor iemand die ik steengoed vind. Ik keek afgelopen vrijdag met mijn zusje via de laptop op bed, en mijn laptop was niet veilig haha!

  • Stijl die ontwikkelt

Toen ik een paar weken geleden in de Action stond en de nieuwe dekbedden zag, was ik enthousiast. Ik hou nog steeds van de Minions hoor. Er liggen er nog zeven op mijn bed en die zal ik ook niet zo snel wegdoen. Maar ik was toe aan een nieuw dekbed en die is het geworden. Maar daarnaast ook nog wat muurdecoratie voor rond mijn bed, en ook een rekje waar ik mijn handlettering kon aanhangen. Maar ook in mijn kledingstijl merk ik dat mijzelf daar doorschijnt. Ik ben volwassener aan het worden. Dat betekent niet dat ik me ineens super serieus kleed zoals in films. Mijn kledingstijl blijft een beetje speels hoor. Dat hoort bij mij. Maar ik merk dat ik begin te zien wat ik leuk vind en wat niet. En dat ik het heel erg leuk vind om mijn eigen plekje in te richten tot een plek waar ik me thuis voel. Want de muren rond mijn bed voelen steeds meer als mijzelf. En dat is alleen maar goed toch? Is iets wat me heel blij maakt!

  • Blogvibes zijn terug!

Met mijn laptop keerde mijn rust terug, maar ook mijn blogvibes. En dat maakt me super gelukkig! Niet alleen dat hoor, sinds mijn blogdipje voorbij is typ ik veel relaxter en minder perfectionistisch. Ja, ik heb mijn perfectionisme geaccepteerd. Maar ik merk dat ik daardoor ook gewoon relaxter in het leven sta, maar ook dat ik nu tevreden ben met wat ik doe. Zoals bloggen dus. Ik upload mijn posts met veel meer vrede en tevredenheid dan vroeger. En nee, het gaat niet om duizend reacties. Het gaat om wat ik vind en wat mij gelukkig maakt. Maar dan moet ik ook wel tevreden zijn met wat ik online zet natuurlijk.

  • Waardering op mijn werk

Een paar weken terug, eind augustus kreeg ik een telefoontje van het werk. Ik had mijn studentenjob gezien als een job voor de zomervakantie. En wat daarna kwam zag ik nog wel. Maar niets was minder waar. Mijn bazin was gewoon heel tevreden over me, waardeerde mijn werk en dat ik altijd klaarsta. Dat je op me kan rekenen. Zijn hele mooie complimenten om te horen! Toen ze mij vroegen of ik in andere vakanties nog wilde terugkomen, moest ik echt niet nadenken. Ik doe mijn job gewoon echt heel graag. Eerlijk, ik mis het wel haha. Mijn naambadge hangt aan de koelkast zodat ik hem niet hoef te zoeken of kan kwijtraken, en ik moet toch altijd glimlachen als ik hem zie hangen.

  • Tekenspulletjes breiden uit!

Laatst stak ik na de toelatingsproeven mijn tekengerief terug netjes in mijn rek. Ik ruimde het op, zorgde dat het weer proper was. Om vervolgens te ontdekken dat ik zes (!) pennenzakken met alleen al stiften heb. En daarnaast heb ik nieuwe waterverf gekocht waar ik al met veel plezier mee aan de slag ben gegaan! En daarnaast nog andere stiften, fijne stiftjes en noem maar op! Geluk is niet te koop, maar als ik mijn tekenspullen zie liggen en bedenk hoe blij ik daarvan wordt, twijfel ik daar toch wel eventjes aan hoor! Nee grapje, ik word blij van mijn tekengerief. Maar het ware geluk komt uit het moment dat ik geconcentreerd bezig ben. Als ik in die tekenflow zit. Heerlijk!

Wat waren jouw ‘happy moments’ van de afgelopen tijd?

One thought on “Happy Moments! ~2~

  1. Tof zo’n lijstje! Ik herinner mij nog mijn eerste echte eigen laptop. Ik was daar zo blij mee! En nu onlangs nog met onze vaste computer omdat ik nu ook lekker aan een bureau kan bloggen. Kreeg er ineens ook mega veel blogzin van! Ben wel benieuwd naar je haar trouwens! Klinkt mooi met die rode gloed!

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: