This Week 5 ~ Blokweek 2 & Happy new year!

Hoi allemaal! De tweede week kerstvakantie zit erop. Gelukkig was het naast het studeren wel een leuke week. Ik ging naar Brugge voor het ijssculpturenfestival, ging shoppen en schaatsen. Daarnaast had ik terug een afspraak met mijn therapeut. Ik studeerde veel deze week, maar ik heb daar weinig foto’s van. Ik vergat ze meestal te maken omdat ik stevig aan het werk was. Bij deze, ik heb ook veel schoolwerk getackeld deze week. Komende week heb ik examens! Duim voor me!

Maandag 31 december 2018 ~ Dat was 2018 alweer! Op deze dag werkte ik voor school en oefende ik vooral mijn codeer-skills voor mijn examen webdesign. Dat heb ik namelijk als eerste. In mijn pauze ging ik om een cd-lezer in de Media Markt zodat ik terug sims kon spelen op mijn laptop. Dat geeft mij de kans te spelen op mijn kamer, waar het veel rustiger is. Om 12u ging ik met mijn zusje naar het vuurwerk en vierden we samen het nieuwe jaar! Cheers to 2019!

Dinsdag 1 januari 2019 ~ Helaas bestond de eerste dag van 2019 voor mij uit heel veel schoolwerk. Ik heb het wel wat gedoseerd, het is voor mij ook een feestdag. Rond 15u30 stopte ik voor die dag en ging ik tekenen en schilderen. Voor het eerst in lange tijd met ecoline. Een schattig vosje it is! Daar komt nog een uitgebreide blogpost over. In de avond speelde ik sims en mijn sim had net iets te pikant gegeten zoals je ziet. Hihi.

Woensdag 2 januari 2019 ~ Dit was toch wel mijn favoriete dag van de week! Ik was een hele dag bij mama en tante, we gingen samen richting Brugge! En voor wie mijn blog al wat langer volgt, ik ben obsessed met die stad. Ik heb er drie jaar op school gezeten en daar heb ik nog steeds heimwee naar. Daarnaast is Brugge een prachtige stad. Ik ben altijd blij als ik in Brugge ben. We bezochten het ijssculpturenfestival, waarna we ons opwarmden aan een warm drankje. In de namiddag gingen we de stad in om van de solden te profiteren. Mijn buit staat niet op de foto’s, maar ik ben geslaagd. Ik ben heel blij. Een van de truien die ik kocht heb ik op dit aan, en het gaat me pijn doen als ik hem straks om te gaan slapen zal moeten afdoen. Hij zit zo goed! En het printje is fantastisch. Daarnaast heb ik nog hele toffe dingen gekocht en een nieuwe muismat met polssteun.

Donderdag 3 januari 2019 ~ Er kwam een blogpost online over dat we het waard zijn om onszelf te verwennen en te genieten van onszelf verwennen. Of dat nu met een nieuw kledingstuk of een stuk chocolade is. Ik vond het jammer toen ik mijn fluffy socks moest afdoen om te vertrekken naar Gent. Want ik had namelijk mijn tweede sessie met mijn therapeut die goed ging! Daarna ging ik naar de Primark om een kerstcadeautje voor mama en zus, en ik kocht de tofste trui ooit van Harry Potter voor mezelf. Voor mama heb ik trouwens een stolp met lampjes onder gekocht. De lampjes hebben de vorm van Mickey Mouse en ze was er zo blij mee! Voor het slapengaan keek ik Familie met mijn zusje. Het wordt wel heel spannend!

14

Vrijdag 4 januari 2019 ~ Helaas komen er aan allee mooie dagen een einde. Vrijdag zat ik weer met mijn neus in de schoolboeken. In de avond studeerde ik nog een klein beetje, en daarna ging ik een goede thriller lezen. Truth or Dance van Chinouk Thijssen! Daarna kroop ik in bed. Een vrij simpele vrijdag dus. Volgens Facebook zag mijn vrijdag er een jaar geleden een stuk beter uit.

Zaterdag & Zondag 5&6 januari 2019 ~ Ik vat het weekend eventjes samen, ik ben er foto’s in vergeten te maken. Laten we zeggen dat het nogal hectisch is geweest de laatste tijd. Het komt wel weer goed. Zaterdag ging ik naar de bibliotheek en gingen we de stad in. Ik kocht daar een paar nieuwe t-shirts en een nieuwe trui.

Zondag was ik bij familie, net zoals elk weekend. Nadien deed ik nog wat studeerwerk en bereidde ik me voor op de examenweek. Dinsdag mijn eerste examen!

 

 

3 thoughts on “This Week 5 ~ Blokweek 2 & Happy new year!

  1. Wat fijn dat je oprecht van je vakantie kon genieten met leuke dingen! Die vos van ecoline is prachtig geworden. En zo tof, de ijssculpturen! Fijn dat je zo van dat dagje Brugge genoten hebt. Ik hoop dat je examens goed zijn gegaan en dat je deze week de grote drukte van het voorbereiden achter je kunt laten.

    1. Dankjewel! En wat een mooi compliment over mijn vos, vind ik echt heel lief! Ik moet mijn tweede examen deze week nog krijgen, maar ik denk wel dat dat goed komt. Dankjewel voor je lieve reactie 🙂

  2. Super leuk dat je een dagje naar Brugge ging met je tante en mama! Ik ben daar eigenlijk nog maar één keer geweest denk ik en dat was al heel lang geleden. David en ik gaan deze maand ook nog eens wat soldekes doen 🙂 Dat vosje heb je trouwens super mooi gedaan! Heel veel succes nog met je examens! Ik duim voor je!

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: