1000 vragen aan jezelf | 2

Hoi allemaal! Begin april kondigde ik aan dat ik de uitdaging van de 1000 vragen ook ging aangaan. Ik hou ook van dit soort vragen of lijstjes met vragen, want zo leer je mij op een andere manier kennen en het is een fijne aanvullen op alle ‘serieuzere’ content op mijn blog. Vandaag de volgende 10 vragen! Let’s go!

  • Tot welke leeftijd geloofde je in Sinterklaas?

Dat moet ergens tot mijn elfde of twaalfde geweest zijn, ik weet nog dat ik mee was met papa naar een meubelwinkel. Vraag me niet meer wat we gingen halen, denk een nieuwe bureaustoel. Hij vroeg het op de man af of ik nog geloofde, omdat hij waarschijnlijk wel doorhad dat ik oud genoeg was om te weten dat de Sint niet bestaat. Hij heeft me wel verzekerd dat zelfs als ik het toegaf, ik nog wel een cadeautje kreeg. Gelukkig maar 😉
Mijn broers en zusje geloofden toen nog in Sinterklaas, dus het zou ook opvallen als ik ineens geen cadeautje meer kreeg. En de magie van Sinterklaas in een keer verbreken? Daar doe ik niet aan. Laat kinderen lekker blij zijn 🙂

  • Wat wil je nog graag kopen?

Te veel vrees ik haha. Nee grapje, ik ben vrij materialistisch maar ik ben ook iemand die graag spaart. Het liefst van al zou ik nog wat promarkers bijkopen, dat zijn mijn favoriete stiftjes. En daarnaast ook een schetsboekje met dikker papier, zodat ik mijn tekeningen in markers ook in een boekje kan tekenen. Het schetsboekje wat laatst voorbijkwam is namelijk niet dik genoeg. Althans, ‘t papier ervan. Er staan wel markertekeningen in, maar die drukken dan door naar andere pagina’s en dan kleef ik er meestal een tekening over. Maar ik zou het beter vinden als ik een boekje had speciaal voor stiften 🙂

  • Welke karaktereigenschap zou je graag willen hebben?

Oprecht kunnen zeggen wat ik wel of niet wil. Ik ben daar soms heel slecht in en zal het vaak draaien tot iedereen tevreden is. Ik ben geen leugenaar, want wanneer ik iets draai tot iedereen tevreden is komt dat uit mijn hart. Maar het zou mooi zijn als ik ook voor mezelf zo goed zou kunnen zorgen en mezelf ook zo vaak geluk zou kunnen gunnen. Zou het leven nog ‘n stuk beter kunnen maken!

  • Wat is je favoriete tv-programma?

Familie! Voor de mensen die Familie niet kennen, het is een drama-reeks/soap over de familie Van den Bossche. Zij hebben een bedrijf, Fashion dat confectiekleding maakt. Rond het bedrijf en in de familie en schoonfamilie gebeurt vaak van alles. De reeks gaat erover, maar er komt vrij veel drama in. Daarnaast hou ik heel erg van The Voice Kids, ik kan niet wachten tot het nieuwe seizoen er is! En natuurlijk ‘Dat Belooft Voor Later’. Een soort spelprogramma dat wordt gepresenteerd door Staf Coppens. Drie kindjes worden naar een ‘villa’ gestuurd en komen voor allerlei rare dilemma’s te staan. De ouders blijven in de studio en moeten raden wat hun kapoen gaat doen, en als dat juist is krijgen ze punten. De ouders met de meeste punten spelen samen met hun kindje de finale, en als ze die winnen kan het kindje vaak kiezen tussen een groot cadeau vol speelgoed, of een reis voor de ouders. Verbazend, maar niet altijd wordt het speelgoed gekozen.

  • Wanneer ben je voor het laatst in een pretpark geweest?

Ik denk jaren geleden, toen we met oma en opa naar Plopsaland gingen. Samen met mama, broer, zus en tante. En daarnaast nog twee vrienden. Voor de rest was ik het afgelopen jaar een paar keer in Plopsaqua, waar ik mijn studentenjob deed. Het is een zwembad, maar er is iets meer dan gewoon een zwembad. Er zijn glijbanen en een sauna en een buitenbad etc… Zelfs een wildwaterbaan.

  • Hoe oud hoop je te worden?

Das dus iets waar ik totaal niet bij stilsta. Geen idee, echt niet. We zien wel wat er komt later!

  • Aan welke vakantie denk je met weemoed terug?

Afgelopen zomervakantie. Ik heb heel veel gewerkt, dat geef ik toe. Maar ik mis mijn job. Ik zat daar op mijn plekje, het was mijn lichtpuntje tijdens mijn studies. Daar was ik oprecht gelukkig. Ik mis die vakantie vooral om mijn studentenjob, die ik altijd met veel plezier en liefde heb gedaan. Het voelde als mijn tweede thuis bijna.

Daarnaast de vakantie tussen het zesde en zevende middelbaar, de vakantie van 2017. Was een hele fijne zomer met hier en daar een concertje op het strand. Maar waar ik veel in de zon heb gelezen en ik zorgeloos was. Heel soms wilde ik dat het nog steeds zo was. Maar life goes on.

  • Hoe voelt liefdesverdriet voor jou?

Geen idee, heb nog nooit liefdesverdriet gehad gelukkig.

  • Had je liever anders willen heten?

Vroeger wel, vroeger wilde ik zo’n mooie sierlijke naam zoals Adelina. Maar nu ben ik prima met Nikita. Het is ook een mooie naam.

  • Waarin heb je aan jezelf getwijfeld?

Aan heel veel, en nog steeds hoor. Regelmatig laat ik het eens los op mijn blog, gewoon om het eens te kunnen luchten. Het lijstje lijkt bijna oneindig te zijn. Gelukkig gaat het steeds beter en sta ik al sterker in mijn schoenen dan vroeger. Nu nog mezelf volledig accepteren en we zijn er. Ik kan mezelf namelijk blameren voor dingen die jaren geleden gebeurd zijn. Waar ik nu niks meer aan kan doen natuurlijk.

Aan welke vakantie denk jij met weemoed (verdriet omdat hij voorbij is) terug?

Photo by Zach Lucero on Unsplash

%d