Er komen voorlopig geen weekoverzichtjes meer

Hoi allemaal! Ik zal de komende tijd (waarschijnlijk maanden) geen weekoverzichtjes meer online zetten. Niet omdat ik ‘t niet leuk vind of iets anders, ik heb er een grondige reden voor. Helaas wel. Ik kan niet te ver in details opgaan vanwege privacy, maar ik ga mijn best doen. Ik denk dat jullie wel zullen begrijpen waarom, maar ik wil jullie het wel vertellen. Zo ontstaat er geen verwarring en is het duidelijk waarom komende tijd op maandag geen gloednieuw overzichtje met foto’s en verhalen zal online staan.

2019-07-10-08.45.34-1

Goed, waar zal ik beginnen? Zonder al te veel details vrij te geven, want ‘t gaat niet over mij. En dan wil ik niet alles online zetten, want het gaat om de privacy van een persoon in kwestie. Ik doe mijn best om het zo goed mogelijk uit te leggen, zonder er te diep in op te gaan. Dus ik hoop dat het geen al te verwarrend verhaal is, maar ik vermoed dat dat wel zal meevallen.

Afgelopen donderdag kreeg mama telefoon dat een dierbare in de familie in het ziekenhuis raakte. Het ging er vrij ernstig aan toe en die persoon ligt ook nog steeds in de kliniek. Zoals ik al zei is het niet zomaar een klein kwaaltje. ‘t Is echt een serieus probleem, en ik ben tegelijk ook wel bang. Ik probeer deze persoon ook zo vaak mogelijk te bezoeken, vandaar dat ik geen weekoverzichtjes zal plaatsen komende tijd. Er gaat heel veel van mijn tijd in bezoeken, en ik kan er niet omheen schrijven. Daarnaast wil ik dat ook niet in weekoverzichtjes steken, omdat ik -zoals ik zei- niet graag zomaar over andere mensen hun leven wil schrijven. Dat doe ik niet, en een goeie en gerespecteerd blogger doet dat ook niet. Niet zonder toestemming. Dus komende tijd zal er ook geen weekoverzichtje zijn aan het begin van de week. Om eerlijk te zijn, mijn hoofd staat ook niet echt naar foto’s maken  en ik vergeet het eigenlijk constant. Vrij normaal in deze situatie. Mijn blog zal waarschijnlijk wel gewoon doorlopen, omdat ik momenteel wel genoeg content en ideetjes heb om nog een tijd verder te kunnen. En daarnaast is mijn blog een soort houvast/verlengde van me geworden. Ik zou hem ook niet kunnen missen. Maar vergeef het me als er toch eens een dag is dat mijn blog leeg blijft. Wanneer er terug weekoverzichtjes zullen verschijnen, dat laat ik vanzelf wel weten. Maar momenteel is dat eventjes niet mogelijk. Dus vandaag eventjes mijn ‘huishoudelijke mededeling’, wat ik een vrij harde term vind voor een erge situatie. Maar ik zou niet weten hoe ik het anders zou moeten noemen.

Ik doe mijn best om positief en sterk te blijven, hoe lastig dat ook is. De kleine gelukjes op te zoeken en ook voor mezelf te zorgen. Want dit gaat een zware periode worden voor ons allemaal, en dan heb je die zorg net zo hard nodig. Dus ik doe mijn best om er iets van te maken. Hoe erg dat ook klinkt. Helaas gaat ‘t leven gewoon door. Wanneer en hoe ik iets ga melden hierover, dat weet ik nog niet. Zoals ik al zei, ‘t gaat hier niet over mezelf maar over een dierbare in de familie. Maar ik hoop natuurlijk vooral dat jullie mijn beslissing respecteren.

Ik wil enkel mijn beslissing rond sociale media eventjes duidelijk maken, niet om aan zelfpromotie te doen of volgers te trekken. Niet op de kap van andermans problemen, dat doe ik niet. Mijn sociale media zal wel actief blijven, de reden daarom is omdat dat vaak snel gaat en je bij sociale media geen volledige verhalen hoeft te schrijven. Niet dat ik daar iets tegen heb op mijn blog natuurlijk. Maar daar kan ik om de bezoekjes en alles heen werken. Bovendien heb ik gemerkt dat ik door sociale media de hoop ook omhoog hou. Ik maak er namelijk vaak een sport van om de (kleine) dingen die me gelukkig maken te delen. Niet om mee op te scheppen, maar om mensen te inspireren dat er nog zoveel moois in in het leven. Dus ook dat helpt mij. Vandaar mijn keuze en deze beslissing. Ik wil gewoon niet dat hier misverstanden rond ontstaat. Dus hoe en wat in de toekomst, ik heb geen idee. Maar ik hou jullie zo goed mogelijk op de hoogte.

Knuffels
Nikita

2 thoughts on “Er komen voorlopig geen weekoverzichtjes meer

  1. Ik sluit me ten eerste aan bij wat hierboven geschreven is! Ik wens je veel sterkte de komende tijd, alle gevoelens mogen er zijn. Ik hoop dat je energie en positiviteit uit andere dingen en bijvoorbeeld je blog kan halen <3 Veel liefs

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: