Afgelopen week | 25

Hoi allemaal! Gelukkig ging het deze week wel iets beter. Ik voelde me ook al beter, maar ik heb het gevoel dat ik ook meer onderneem wat me gelukkig maakt. Dus het was best wel een positieve week. Op vrijdag ging het iets minder doordat ik iets ontdekt heb, maar daar wil ik nog eventjes niet over vertellen. Gelukkig ging het snel weer beter. Dus ik ben eigenlijk best wel blij met hoe de afgelopen week is gelopen! Het wordt uiteindelijk altijd weer beter, hoe zwart de dag ook is. Ik hoop dat komende week ook zo top wordt!

Maandag 21 oktober 2019 | The start of a fresh new week! Ik vind maandagen altijd iets fris en fijns hebben, ik weet dat niet iedereen er zo naar kijkt. Nieuwe week, nieuwe kansen en nieuwe belevenissen. Ik startte met de late shift deze week dus ik kon op mijn gemak doen. Dat deed ik dan maar ook al te graag door blogs te lezen. Ik kijk op maandag altijd het meeste uit naar de weekoverzichtjes van Irene. Ik heb altijd het gevoel dat zij de simpele alledaagse dingen zo mooi kan neerzetten. Ik besef door haar blog altijd waar het echt om draait in het leven. Altijd een mooi besef en ik kijk ook iedere keer weer uit naar haar overzichtjes. Van iedereen hoor, maar nog het meest van haar. Nadien kleedde ik me aan en ging ik naar de Panos, want ik had zin in een speciaal ontbijtje. Uiteindelijk koos ik voor yoghurt met aardbeien en cruesli, en dat was heel lekker! In de namiddag ging ik werken, het was een hele rustige shift. In de ochtend was het meeste werk al gebeurd. Ik vond het niet erg, rustige shifts zijn altijd welkom. In de avond tekende ik twee uurtjes. Voor mij is dat de remedie om met pijn om te gaan en met moeilijke periodes. Gelukkig voel ik me ook al iets beter, althans vandaag toch. We zullen zien wat de rest van de week geeft.

Dinsdag 22 oktober 2019 | Shiftwissel! Ik stond best wel blij op want ik had goed doorgeslapen die nacht en stond voor het eerst in weken weer eens uitgeslapen op! Yes! Alleen al dat maakte mijn dag een stuk beter. Ik weet niet meer wat ik allemaal in de ochtend deed, dus ik skip de ochtend maar eventjes. Uiteindelijk ging ik werken, het was een rustige dag. In de avond maakte ik mijn tekening af. Ik ben er echt heel blij mee terug.

Woensdag 23 oktober 2019 | Een maand zonder social media! Yay me! Nu de andere 11 maanden nog. Ik had terug de late shift en dat kwam best goed uit. Ik had een mailtje gekregen van Kiabi dat mijn pakketje was geleverd. Mama haar fiets was bezet dus ik ging snel eventjes met de bus. Eventjes later was ik terug thuis met mijn pakketje. Twee broeken en een warme hoodie voor 25 euro. Ik vind dat best mooi eigenlijk. In de namiddag speelde ik met Jacqueline en keek hij voor een keer schattig in de camera. Ik was zo blij toen ik dit beeld kon vastleggen. Nu heb ik hem als telefoonachtergrond en ik kan alleen maar glimlachen als ik m’n telefoon unlock. In de namiddag ging ik werken, het was best chaotisch. Maar we did it. Wel blij dat ik donderdag een dag thuis ben.

Donderdag 24 oktober 2019 | Vrij! Mijn wekelijkse vrije dag. Ik begon de dag met Netflix, omdat ik al best een tijdje niet meer had gekeken. Ik keek een aflevering van A Series of Unfortunate Events. In de namiddag schreef ik een stukje weekoverzicht en ging ik lezen. Maar uiteindelijk eindigde ik met mijn Halloween-tekening af te werken. Ik bezocht ook mijn dierbare in het ziekenhuis trouwens en ging mee kleine broer ophalen. Het was een chille dag en daar hou ik wel van.

Vrijdag 25 oktober 2019 | En het einde van de week brak weer aan. Ik begon de ochtend rustig met wat lezen en Youtube, en ging uiteindelijk mijn late shift draaien. Er was voornamelijk poetswerk dus hij ging echt heel snel. Voor ik het wist stond ik terug op mijn trein te wachten naar huis. Ik maakte twee foto’s die ik best wel goed gelukt vind eigenlijk. Maar de dag was iets minder rooskleurig. Ik ben niet perse aan het hervallen van m’n dip, ik heb iets ontdekt bij mezelf waar ik nogal aan moet wennen. Of ik daar ooit iets op mijn blog over ga schrijven laat ik nog eventjes in het midden, want dat weet ik nog niet. Het is niks ergs trouwens hoor, ik ben niet levensbedreigend ziek of iets in die zin. Maar het is wel iets waar ik aan moet wennen. Mijn hoofd stond op ontploffen tijdens mijn shift daardoor. Gelukkig ging hij snel. Toch was ik blij toen het 19u30 was en toen het tijd was om te sluiten. Ik haalde voor ik ging werken trouwens ook een pakketje op van Zalando met een trui en shirtje en daar ben ik wel heel blij mee! Zo zie je maar dat er aan elke dag iets fijns is 🙂

Zaterdag 27 oktober 2019 | Weekend! Ik was vrij op zaterdag en daar was ik best wel blij mee. In de namiddag trok ik met mijn zusje de stad in, want in onze stad is het altijd kermis in oktober. Hij is niet zo spectaculair groot, maar dat hoeft ook niet. Het was echt heel gezellig en ik heb er enorm van genoten. Dus we waren heel blij! Ik en m’n zusje hebben keihard gelachen en heel veel plezier gemaakt. Mijn zusje durft nu ook op meer attracties waardoor het nog beter is geworden. Ik kan alleen maar glimlachen als ik hieraan terugdenk, echt waar. We sloten de dag af met paste in de stad en thuis kwam ik tot rust door voor het eerst in eeuwen nog eens aan handlettering te doen. Ik zie er zelf wel imperfecties in, maar ik ben er best wel blij mee.

2019-10-27-09.02.20-1

Zondag 27 oktober 2019 | Ik moest een hele dag werken, gedaan met het vrije weekend. Maar dat vond ik niet zo erg, door de kermis had ik een nieuwe stoot energie gekregen omdat ik me heel hard heb geamuseerd. Uiteindelijk ging ik werken en werd het best wel een grappige shift. Ik moest heel veel lachen door klanten en schattige kinderen. Daarnaast was het best wel druk waardoor de tijd snel ging. Als kers op de taart zag ik een leerkracht terug uit verzorging vroeger die ik al heel lang niet meer had gezien. Dus mijn dag was compleet. Thuisgekomen maakte ik deze schattige foto van Bonny, ons konijn. Ze woont al een paar weken bij ons ondertussen en ze is heel lief! Maar Jacqueline blijft natuurlijk mijn maatje 🙂

Kijk jij uit naar de nieuwe week?

3 thoughts on “Afgelopen week | 25

  1. Dank voor het complimentje! 😉
    Lijkt me een fijn weekje! Je tekeningen zien er heel leuk uit trouwens.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: