Happy Moments | 15

Hoi allemaal! Ik haal weer eens een rubriekje van onder het stof. Ik heb sinds september niet meer over mijn kleine gelukjes geschreven en het is nu dat ik die het hardst nodig heb. Ik heb gelukkig wel een app die me motiveert elke dag drie dingen op te schrijven waar ik dankbaar voor ben. Nu heb ik die app al twee weken en sommige dingen zijn te persoonlijk om over te schrijven. Maar er zijn heel veel dingen die ik wel kan delen. Want geluk is het enige dat meer wordt als je het deelt. Let’s go!

Processed with VSCO with hb1 preset

 • De camera van mijn nieuwe iPhone

Ik heb een tijd terug (ik denk bijna een maand geleden) een nieuwe iPhone gekocht. De iPhone 11, die bekend staat om zijn kwaliteit. Nu moet ik nog een beetje oefenen met die camera en laat het weer ook niet altijd toe om prachtige foto’s te maken. Maar ik ben wel blij met de camera. Ook met mijn telefoon trouwens. De vorige was niet kapot, maar hij begon wel al ‘kuren’ te vertonen en ik wilde niet plots zonder telefoon vallen. Dus vandaar. Ik wilde ook al een tijdje overstappen naar iPhone terug, omdat ik die telefoons gewoon fijner vind. Daar zit geen andere reden achter. Ik ben er nu na een maand nog steeds heel blij mee.

 • Irene die me sterkte wenste vlak voor de plechtigheid

De dag voor de plechtigheid van opa was om het zacht uit te drukken geen toffe dag. Het was een regelrechte ramp, ik zat slecht in mijn vel en alles deed me huilen gewoon. Hoe ik die shift ben doorgekomen, ik heb geen idee. Toen ik thuiskwam stak ik de wifi op mijn telefoon aan en kreeg ik een melding van Whatsapp. Irene had een berichtje gestuurd om me sterkte te wensen en om te zeggen dat ze aan me dacht. Alleen al dat, gewoon dat maakte dat ik me een beetje beter voelde. Je hoeft de wereld niet te redden om een lichtje voor iemand te zijn 🙂

 • Een deugddoende knuffel geven aan mijn beste maat na de plechtigheid

Na de plechtigheid kwam mijn beste maat buiten uit het zaaltje en we gaven elkaar een knuffel. Mijn maat is om te beginnen echt al twee koppen groter dan ik. Het was wel fijn, die steun. Als er een moment is dat je je alleen voelt, is het wel dan. Dan zijn er gelukkig vrienden om je heen die je erdoor loodsen. Familie ook natuurlijk.

 •  Opstaan met het nieuwe album van K3

Een tijdje terug werd het nieuwe album van K3 in de wereld gegooid. En wie mijn blog al een tijd volgt weet dat ik ondanks mijn 22 jaar best wel fan ben van K3. Het was net in de week van de plechtigheid en ik kon die oppepper wel gebruiken. Mijn ochtend werd net iets beter toen ik al die nieuwe liedjes kon ontdekken. Ik heb ook een favoriet nummer dat ik nog regelmatig luister.

 • Lekker lang tekenen als ik me slecht voel

Tekenen is altijd al mijn remedie geweest tegen pijn en verdriet. Ook de week van de plechtigheid voelde ik me slecht zaterdag. Wat normaal is. Uiteindelijk ben ik op mijn kamer gaan zitten, heb ik mijn bak stiften naast me gezet en ben ik gaan tekenen. Echt meer dan twee uur en ik voelde me beter achteraf. Het was zo mooi om te voelen dat ik eventjes geen pijn had toen ik aan het tekenen was. Af en toe snak je daar in een rouwproces enorm naar.

 • Een trein eerder te pakken krijgen

Sommige dagen als ik op het station kom na mijn werk lukt het om een trein eerder te pakken te krijgen. Dat hangt van een paar factoren af en de laatste tijd lukt het heel vaak. Dat scheelt 20 minuten wachten. En nee, dat is niet het einde van de wereld. Maar ik vind het wel fijn als ik twintig minuten eerder thuis ben. Als je doodmoe bent dan scheelt dat enorm.

 •  Milka ijs met brownie & framboos

Ik ontdekte een nieuwe ijssoort en die was goddelijk! Geen verdere uitleg bij nodig toch? Ja, oke. Het is midden november…

 • De eerste sessie met mijn psycholoog 

Een eerste sessie bij een nieuwe psychologe is altijd spannend. Je moet elkaar leren kennen en dan is het nog maar de vraag of het klikt. Achteraf gezien had ik me daar allemaal geen zorgen over moeten maken, want het klikt zeker. Ik kijk er naar uit om te blijven gaan en terug aan mezelf te werken. En eindelijk mijn verleden te verwerken. Ik heb veel meegemaakt en het drukt op me. Vandaar dat ik terug hulp heb ingeschakeld.

 • Mijn vertrouwenspersoon terugzien!

Afgelopen maandag was ik op mijn oude school omdat ik een kerstkaartje wilde afgeven aan mijn vertrouwenspersoon. Ik keek er naar uit al vanaf het moment dat ik het plannetje in mijn hoofd had. En het was zo fijn! Ik ben zo blij dat ik hem nog eens gesproken heb, het is geleden van april dat ik nog op school was. Ook het enthousiasme waarmee ik werd ontvangen was geweldig. Ik heb er een goeie oppepper aan gekregen en het was net wat ik nodig had. Het voelde ook zo vertrouwd, net als vroeger. Dus afgelopen maandag was wel een dag met een gouden randje. Mijn dag kon niet meer kapot.

 •  Dat het jaar bijna ten einde is

Dit klinkt heel gek. Maar ik heb in 2019 zoveel meegemaakt dat ik gewoon klaar ben voor een nieuwe start. Een nieuw jaar en hopelijk een beter jaar. Een frisse start, nieuwe energie, nieuwe doelen. En hopelijk veel (lees)plezier. Dus ik kijk vooral uit naar 1 januari

 • Een jas aan de helft van de prijs kopen

Ik had een nieuwe winterjas nodig en had al een exemplaar op het oog. Maar toen ik in de winkel kwam, zwichtte ik toch voor een ander model. Ze lijken wel op elkaar, maar de mijne is dikker. En was dus ook duurder. Maar ik had een winterjas nodig, hoe je het ook draait of keert. Aan de kassa ging er ineens 50 procent korting af. En toen bleek dat ik het kaartje waarop stond dat ik korting zou krijgen niet gezien had. Een mooie meevaller!

Welke leuke meevaller had jij de laatste tijd? 

 

7 thoughts on “Happy Moments | 15

 1. Goed dat je stilstaat bij de mooie momentjes. Ook al is dat nu soms een beetje moeilijker, juist nu is dat zeker zo belangrijk. Nog een fijne zondag!

  1. Dankjewel! Je hebt wel gelijk, het is moeilijker maar nu juist meer nodig. Ik doe mijn best. Voor jou ook een fijn weekend!

 2. Aah wat leuk van die jas! Heb vrijdag ook een nieuwe gekocht met een grote korting. Altijd fijn hé, zeker als het onverwachts is 🙂

  1. Zeker leuk! Nu is hij dubbel zo leuk om aan te doen. Dat zijn zo de leuke verrassingkjes van het leven. Tof dat jij ook een nieuw vest hebt gekocht aan een goeie korting. Die aankopen blijven de beste gewoon.

 3. Zo fijn wanneer je iets nodig hebt en je het dan vervolgens met een mooie korting kan kopen. Zelf heb ik heel onverwachts afscheid moeten nemen van mijn tante en ik kreeg die dag ook een lief berichtje via Whatsapp. Zo’n lieve en vooral attente woorden en knuffels kunnen echt wonderen doen hé. Zeker in een periode waarin je het moeilijk hebt. Ik ben blij voor jou dat er naast het trieste afscheid ook heel wat kleine geluksmomenten waren. Hopelijk kunnen zij én de lieve mensen om je heen ervoor zorgen dat je in 2020 weer wat steviger in je schoenen staat.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: