Afgelopen week | 34

Hoi allemaal! Tijd gaat snel, vandaag heb ik alweer het eerste overzichtje klaarstaan! Ik heb ook goed nieuws wat dat betreft. De vorige weekoverzichtjes waren heel deprimerend en er hing een zware sfeer rond. Ik kan je vertellen dat het iets beter gaat. Dat mijn gemoed nog niet volledig in pieken in de lucht schiet had ik niet verwacht. Maar ik merk wel dat ik beter in mijn vel zit. En dat ik plezier heb in de dingen die ik doe. Dus deze week is een veel luchtiger weekoverzichtje. Daarnaast heb ik echt weinig foto’s gemaakt heb ik het idee. Geen idee hoe dat komt, we zullen het zien.

Maandag 30 december 2019 | Ik had de late shift! En het was meteen ook mijn laatste shift van 2018, al wist ik dat nog niet die ochtend. Ik merkte ook direct dat ik beter opstond. De opluchting op maandagochtend was enorm groot, dat kan ik je verzekeren. Ik werkte mijn planner af voor komend jaar, want ik wil terug met een planner aan de slag. De rode washi-tape strookjes staan trouwens voor het feit dat het OV staakt, wat enorm veel was deze week. In de gemeente waar ik woon en werk viel het goed mee, het was amper merkbaar dat er staking was gelukkig. In de namiddag zat ik zonder problemen op de trein naar mijn werk. ‘s Avonds vierden we de verjaardag van mijn kleine broer die alweer 12 jaar werd. Gek hoe snel dat ook gaat. Wat is er gebeurd met mijn kleine broer… Het was gezellig en de taart was lekker!

Dinsdag 31 december 2019 |De laatste dag van het jaar! Ik had op maandag te horen gekregen dat er iemand mijn vroege shift ging overnemen, waardoor ik vier vrije dagen had deze week. Ik begon mijn dag door te beginnen tekenen aan de nieuwjaarswens van mijn blog, en toen die klaar was ging ik mee om boodschappen met mama. We plunderden de Albert Heijn en voor de laatste dag van het jaar was het nog wel gangbaar. Ik weet niet wat de medewerkers zelf dachten, maar ik dacht dat. De rest van de dag heb ik amper iets gedaan, alleen veel te veel op mijn telefoon gezeten want mijn schermtijd was enorm hoog. ‘s Avonds heb ik nog wat gechild in de zetel, en daarna gingen we natuurlijk vuurwerk kijken. Op naar 2020!

Woensdag 1 januari 2020 | De eerste dag van het jaar verliep eigenlijk echt rustig bij ons. Er stond niks op de planning om het nieuwe jaar te vieren, dat is ook nooit zo geweest. Het was wel een fijne dag om bij te komen. Ik heb die dag al een half boek gelezen, in de namiddag lag ik Geubels en de Belgen te kijken. Ik hou van die komiek, er stonden nog afleveringen op de app van Telenet en ik had zin om ze te kijken. In de avond keek ik Dumplin’ op Netflix en ik mediteerde voor het eerst weer voor het slapengaan. De eerste dag van het jaar was dus een hele chille.

Processed with VSCO with hb1 preset

Donderdag 2 januari 2020 | Ook donderdag was ik vrij. Ik had geen plannen die dag, gewoon terug lekker chillen. Dat heb ik ook wel gedaan, maar ik ben ook aan de slag geweest met een aan mijn voornemens. Ik heb dus de eerste voorbereidingen gedaan voor mijn boek. Dankzij Lianne had ik een personagedossier waarin ik mijn personages echt uitgebreid kon beschrijven en ‘leren kennen’. Hoe beter de voeling met je personages, hoe beter je boek. Anders blijft een verhaal erg oppervlakkig en dat is misschien een kwestie van mening, maar ik vind dat niet leuk. Het grappige was dat ik bij de meeste personages me nog eventjes moest ‘vinden’ terwijl de personagebeschrijving van de ‘mean girl’ in het verhaal vanzelf ging. Ik heb geen ervaring met mean girl zijn, dus hoe dat komt, geen idee haha. In de late namiddag ging ik Starbucks halen met mijn zusje, want zij heeft natuurlijk bijna terug school. In de avond had ik een moeilijk momentje rond opa en alles wat ik heb meegemaakt. Mijn beste maat gaf me een peptalk waardoor ik me beter voelde. En ik las ook het eerste boek van 2020 uit. Wat echt snel is, maar ik geniet enorm van het lezen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Vrijdag 3 januari 2020 | En toen brak het einde van de week alweer aan. Toch van de werkweek. In de ochtend ontbeet ik en keek ik daarna perongeluk de midseizoensfinale van Familie. Ik had het niet door, maar het was wel spannend. Het gevolg was wel dat ik per ongeluk alles gespoiled had bij mama. Whoops haha. Ik las op de trein het vervolg op mijn vorige boek, want het is een trilogie en het zijn thrillers. En het is enorm spannend en het leest vlot. Zo erg al dat ik erover begin te dromen. Wat niet zo vaak voorkomt. Ik ging werken, had de late shift. Het was een snelle shift en op zich zijn er geen gekkigheden gebeurd. Ik merkte wel dat ik zelf niet 100 procent in orde was, dus gelukkig maar dat hij snel ging. Lichamelijk dan. Ik had pijn en ik was ook een soort van. misselijk en zelfs een klein beetje duizelig. Er is niemand die het gemerkt heeft, maar ik voelde het wel. In de avond kroop ik iets vroeger in mijn bed en ik vergat zelfs mijn dagboek in te vullen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Zaterdag 4 januari 2020 | Weekend! Het was een gevulde dag vandaag. Ik sliep wat langer uit waar ik op zich wel deugd van heb gehad, voelde me ook meteen een stuk beter dan gisteren. Daarna deed ik alles op het gemakje, daarvoor is het tenslotte weekend. Ook al heb ik best veel vrije dagen gehad. Ik bleef zeker tot 11u in mijn bed liggen, niet al slapend. In de namiddag gingen we naar de bibliotheek en de stad, want ik had nog een dingetje nodig en mama ook. Van mama heb ik een nieuwe trui gekregen en buiten dat enige nodige dingetje heb ik niks gekocht. Ik ben in twee kledingwinkels geweest en in de boekhandel, en toch heb ik niks gekocht. Schouderklopje voor mezelf šŸ™‚ Van mama mocht ik een trui uitkiezen en dat zei ze volledig uit zichzelf. Dus daar ben ik blij mee. En truien zijn altijd handig trouwens.

Processed with VSCO with hb1 preset

Zondag 5 januari 2020 | Vandaag was echt een lazy sunday. Maar ik vind dat dat wel eens moet kunnen. Ik begon de dag door mijn boek uit te lezen. Het tweede boek van dit jaar. Daarna begon ik meteen in het vervolg, want het was best wel spannend. Uiteindelijk ben ik verhuisd naar de sofa en heb ik daar een middagje Netflix gekeken op mijn iPad, ik keek drie of vier afleveringen van Shadowhunters en ik vind de serie zo goed! De boeken vind ik helemaal niks, maar de serie. Echt, give me more! Daarna heb ik weinig gedaan, vooral blogwerk gedaan eigenlijk. Ik schreef een artikel voor komende week, spitte wat in mijn categorieeƫn zodat er een paar verwijderd konden worden en maakte mijn weekoverzichtje af tegen 19u. Dus mijn blog is klaar voor komende week.

Hoe heb jij de jaarwisseling doorgemaakt?

 

One thought on “Afgelopen week | 34

  1. Mijn wordpress-account doet de laatste tijd vaak moeilijk wanneer ik een reactie wil invullen. De vorige poging mislukte jammer genoeg dus ik hoop dat het dit keer wel lukt. Fijn om hier te lezen dat deze week een pak aangenamer verliep. Leuk ook dat jullie zowel je broertje zijn verjaardag als oudejaarsavond op een fijne manier konden vieren. Hier vierden we het ook rustig. We lagen zelfs al heel vroeg in ons bed vermits mijn man een verkoudheid had. Door het vuurwerk werden we wel even wakker om middernacht maar we hebben de overgang niet echt bewust meegemaakt. Dat rechtse Starbucks-drankje ziet er lekker uit. Zit er koffie in? Want dan zou het niets voor mij zijn.

Comments are closed.

%d