Currently | April 2020

Hoi allemaal! Ik heb besloten om iedere maand een klein maandoverzichtje te maken van wat ik gedaan heb, gelezen, gezien enzovoorts. Ik vind dat altijd heel erg leuk om te zien bij anderen dus ik wilde het ook doen. De ene keer zal dit een langer artikel zijn en anders kort. Het hangt er een beetje van af hoe goed ik alles heb bijgehouden

Collage foto's april

★ Gezien 

Series
Stranger Things:
Aflevering 3 tot 7
Greenhouse Academy: Aflevering 1 tot 4

Films
To all the boys I’ve loved before : ★★★★

Favoriet van deze maand:
Sowieso Stranger Things. Mijn zus zei al echt maanden dat ik echt eens moest beginnen kijken en ik het zeker tof zou vinden. Ik vraag me nu elke keer weer af waarom ik zo lang heb gewacht. Zeker een goeie serie! Ik heb wel heel weinig Netflix gekeken deze maand, maar het volgende puntje verklaart meteen hoe dat komt.

 

★ Gelezen

Verslingerd – Lisette Jonkman : ★★★★
Verknocht – Lisette Jonkman : ★★★★
Dit is hoe het ging – Astrid Boonstoppel : ★★★
Mijn jaar na jou –  Nina de Pass : ★★★★
Clean – Juno Dawson : ★★★★★
Daydreamer – Luna van Roosen ★★★
Zondagskind – Judith Visser ★★★★★
Stuk! – Judith Visser ★★★

Favoriet van deze maand:
Mijn favoriete boek is Zondagskind van Judith Visser. Ik had al een favoriet, maar die is van de troon gestoten. Het boek gaat over een meisje met Asperger, ze is in de jaren ’90 opgegroeid en dat is zo anders. Maar het is gewoon echt heel mooi en bijzonder neergezet, een boek dat ik nooit meer ga vergeten. Prachtig. Ik denk dat dit boek een van mijn absolute favorieten is geworden.

En daaropvolgend meteen Clean van Juno Dawson. Het verhaal is zo sterk neergezet! Ik had het ook echt in anderhalve dag uit. Het gaat over Lexi, een socialite, een hele bekende. Ze gaat van feestje naar feestje en daarbij neemt ze regelmatig drugs. Wanneer ze aan een overdosis bijna sterft, dwingt haar broer haar om zich te laten opnemen in een afkickkliniek. Het is echt heel sterk neergezet en het verhaal liet me niet los. Ook deze ga ik niet zo snel vergeten.

★ Gedaan 

Veel boeken gelezen
Mijn eigen telefoonachtergrond gemaakt waar ik heel blij mee ben
Ijsjes gegeten en op de dijk gewandeld
Heel veel gewerkt
Mijn laatste sessies bij de psycholoog gehad

★ Favoriete blogs van anderen

over onzekerheid en wat mij heeft geholpen  – Freelennse
Thankful Thursday – iliveformydreams
Hoe gaat het in m’n koppie? – tussenmarsenjupiter (omdat ik zo blij ben voor haar 🤩 )
Tips om de moeilijke dagen door te komen – Ilonaa

 

★ Favoriete blogs van mezelf

Dingen die ik leerde tijdens Corona – 18 april 2020
Momenten die mij leven beter maakten – 12 april 2020

★ Mooiste complimenten

Er is niets mooiers dan iemand zien die zijn job graag doet – Klant
Bedankt voor al je hulp, ook in deze tijd – Klant
Je bent echt de beste vriendin ooit en je hebt een hart van goud – F.

 

★ Waarom ik trots ben op mezelf

Het is soms heel lastig, maar ik sta nog steeds overeind 🙂
Dat ik van een slechte dag meestal tot iets weet te maken
Sessies bij de psycholoog zijn afgerond

Hoe was jouw maand april naast deze crisis? 

11 thoughts on “Currently | April 2020

 1. Wat een mooi lijstje. En leuk om mezelf er in terug te vinden! Dankjewel. En wat vind je van Stranger things? Ik vond t echt wel een toffe serie.

  1. Dankjewel! En graag gedaan trouwens. Ik vind Stranger Things echt een hele toffe serie! Ik dacht dat ik verslaafd was aan Shadowhunters, maar ik denk dat Stranger Things nog net iets verslavender is. Het helpt natuurlijk ook dat mijn jongere zus ook verslaafd is aan de serie en we er hele dagen over zitten te ‘fangirlen’. Maar ik vind het oprecht een hele leuke serie. Ik weet nu al dat ik hartpijn ga hebben als ik alles gezien heb.

  1. Dankjewel! En Zondagskind is gewoon een pareltje. Een boek dat ik nog nooit op blogs heb zien voorbij komen de jaren dat ik zelf nog boekenblogger was. Zo jammer, want dat boek verdient echt zoveel meer waardering!

 2. Wat een fijn blogconcept Nikita! Fijn om zo even stil te staan bij wat er je van de voorbije weken is bijgebleven. Mooi ook dat je de sessies bij je psycholoog hebt kunnen afronden. Hopelijk hebben ze je deugd gedaan.

  1. Dankjewel! Ik vind het ook wel leuk om terug te blikken. Ik moet wel toegeven dat ik zelf ook verbaasd was toen ik zag dat ik acht boeken had gelezen. Mijn sessies bij de psycholoog hebben me enorm veel deugd gedaan. Ik ben er zo dankbaar voor, ik heb er echt lessen uit gehaald die ik nooit meer ga vergeten 🙂

 3. Super tof zo’n lijstje van je maand! Wij hebben eindelijk het laatste seizoen van Stranger Things uitgekeken dus nu is het weer even wachten op het volgende :p Ik vond het ook nog altijd goed maar dat eerste seizoen blijft wel favoriet. En zoveel boeken gelezen!
  Merci voor de vermelding trouwens❤️

  1. Dankjewel! Mijn zusje ondertussen ook, dus ze wacht net als jij op het volgende seizoen. Ik vermoed dat ik tegen die tijd ook wel klaar zal zijn met alle seizoenen. Ik ben nu begin seizoen twee normaal. En graag gedaan van de vermelding. Ik ben gewoon blij voor je <3

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: