Week in beeld | 16

Deze week was niet perse slecht. Ik heb goeie dingen en dagen gehad. Maar ik zei het al eerder, ik begin het oprecht moeilijker te vinden om te dealen met de lockdown en de crisis. Absoluut niet alleen op werkgebied. Ik mis dingen die ik voordien wel kon, die vrijheid. En dan vind ik altijd dat ik niet mag zagen omdat ik niet de enige ben. Iedereen gaat hierdoor heen. Allemaal. Ik ben niet de enige die in lockdown zit en ik mag nog werken. Maar toch wordt het moeilijk. Ik probeer er altijd het beste van te maken, maar dat is gewoon niet altijd makkelijk. Foto’s maken was ook aan het einde van de week ook iets wat ik weinig heb gedaan dus je zal wel merken dat het beeldmateriaal langzaam aan slinkt. Maar oke haha. Er is een overzichtje en voor de rest is het prima gevuld vind ik zelf.

★ Op zich ging mijn week wel goed van start. Ik was van plan de week goed te starten en naar de bakker te gaan. Maar onze bakker is dicht op maandag en de andere ook. Mijn moeder moest kleine broer naar school doen (voor een halve dag) en dus bracht ze terwijl iets mee voor me. Ik heb niet zoveel uitgespookt in de ochtend, ‘s middags ging ik werken. Het was op zich wel een goeie shift, toen ik in de straat kwam zag ik de collega die ik moest aflossen ook nog en dat was wel leuk. ‘s Avonds gebeurde er een misverstand met de bus waarmee ik naar het station ging waardoor ik bijna mijn trein heb gemist en een halfuur zou mogen wachten op de volgende. Maar dat was niet het geval gelukkig.

★ ‘s Morgens tekende ik op mijn laptop, waar ik geen beelden van heb gemaakt. Ik ben bezig met de techniek terug in handen te krijgen, en mijn perfectionisme wilt het niet delen. Maar dat komt wel weer. Net zoals maandag ging de shift snel en deze keer zonder busmisverstanden. Ik geloof dat de mondmaskers van de stad ook zijn gearriveerd toen dus nu hebben we papieren en stoffen maskers. Ik vind de stoffen maskers echt een stuk beter want die zitten gewoon echt beter. Maar dat is een mening natuurlijk. Het wordt heel eentonig nu, maar verder heb ik niet zoveel te vertellen over deze dag

Woensdag werd ik best wel moe wakker, iets wat ik de andere twee dagen niet had. Maar zoals ik dan ben, probeer ik er het beste van te maken. Ik kan mij ook helemaal niks meer herinneren van die dag. Ik heb wel iets van notities genomen, maar niet echt ruim genoeg. Dus dit wordt weer een heel kort weekoverzichtje.

★ Mijn vrije dag! Nog steeds moe trouwens, maar het goeie weer gaf me een beetje meer energie. Ik wilde ook helemaal niet binnen blijven zitten bij zoveel zon. Dus ik heb mezelf wel geforceerd. Ik ging in de ochtend wel naar de bakker en deed een extra wandeling zodat ik iets langer buiten was. En in de namiddag ging ik met mijn moeder wandelen, wat langer dan verwacht was. Dus ik had spierpijn, maar het liet me koud om eerlijk te zijn. In de avond en middag speelde ik een stukje sims, en ik ben sindsdien ook terug verslaafd. Het goeie is dat ik als ik bezig ben met spelen ik alles om me heen vergeet zoals ik met lezen en tekenen heb. En dat is echt een zegen deze tijd.

★ En we gaan weer in herhaling vallen. Ik weet deze keer wel dat ik ‘s morgens en ‘s avonds sims heb gespeeld. Van de week kwam mijn t-shirt van The Care Bears toe die ik besteld had bij Pull & Bear. Ik moest hem gewoon hebben, pure nostalgie. Voor de nieuwsgierigen, het is dit shirt dat ik bestelde. Ik was eens aan het rondsurfen en ik weet dat ik dat niet moet doen omdat er dan geheid iets besteld wordt. Maar voor een keer dacht ik, kom, het mag. Nu heb ik mezelf ook verboden om op kledingsites te kijken. Winkels zijn toch niet gevaarlijk want je mag de stad niet in om zomaar te shoppen. En ook, de mode die tegenwoordig in de winkels hangt is soms echt prut. Ik vind er mijn stijl niet meer terug, dus ik ben wel genoodzaakt iets online te bestellen als ik iets nieuws wil. Verder vloog m’n shift voorbij ondanks het weer en de rustigheid in de winkel.

★ Het was weekend. Het was niet mijn leukste weekend ooit want de corona-sfeer sloeg weer toe op me. Zo nu en dan heb ik die momentjes dat ik down ben of er eventjes geen zin meer in heb. In de crisis bedoel ik dan wel. Dan slinkt mijn motivatie eventjes weg en is er van mijn positiviteit niks meer over. Maar het hoort erbij. In de ochtend speelde ik vooral sims en ging ik relaxen. En in de namiddag deed ik inkopen en ging ik blogwerk doen. Voornamelijk dit weekoverzichtje schrijven, want voor andere dingen heb ik klaarblijkelijk weinig inspiratie. ‘s Avonds keek ik naar The Willoughbys op Netflix, een film die er nog niet zo lang op staat. Ik ben een beetje met gemixte gevoelens achter gebleven. Ik vond het wel leuk, maar aan de andere kant had ik er meer van verwacht. Voor kinderen is het wel echt een ideale film denk ik. Misschien was dat het probleem gewoon, mijn leeftijd :p

★ Voor zondag heb ik geen foto, het is weer schaars deze week. Zondag was op zich wel een betere dag. Ik las een boek uit, begon in een nieuw en deed blogwerk. En voor de rest ook niet zo heel veel. Ik ben echt lui geworden de laatste tijd heb ik het idee. Maar oke

%d bloggers liken dit: