Hoogsensitieve held bestaat drie jaar!

Zo’n drie jaar geleden lanceerde ik het allereerste artikel op deze blog. Ik wist nog niet waar het heen zou gaan, hoe lang ik het bloggen zou volhouden. Ik wilde voornamelijk mensen inspireren en helpen. Ondertussen is mijn blog meer een persoonlijke uitlaatklep geworden. Ik wissel af met tips en andere artikelen, maar voornamelijk de persoonlijke kant komt naar boven. En daar ben ik prima mee. Dat is namelijk wat ik het liefste doe. En ik hoop – al is het maar een iemand – dat ik mensen kan inspireren en helpen.

amy-shamblen-lJt-3NUFng4-unsplash
Photo by Amy Shamblen on Unsplash

Ik heb besloten voorlopig geen winactie te doen. Niet omdat ik te lui ben om iets te zoeken om weg te geven of omdat ik het mijn lezers niet gun. Of omdat ik te gierig ben. Ik heb er simpelweg de energie niet voor. In mijn weekoverzichtje maandag komt er een update in verband met mijn onderzoeken. Ik ben vooral bezig daarmee. Want ik geef om mijn lezers, stuk voor stuk. En ik ben altijd blij met iedere nieuwe reactie, elke steun, elk lief berichtje. Ik apprecieer dat echt enorm, uit de grond van mijn hart. Maar het is eventjes niet anders. Dat betekent niet dat ik nooit een winactie ga doen, ik ben wel van plan eens iets te organiseren. En dan kan ik ook nadenken wat ik wil weggeven, hoe ik het wil inkleden. Dan kan ik er echt mijn tijd voor nemen. Ik wil jullie ook gewoon geen voorgekauwde en snelle winactie voorschuiven waar ik geen energie heb ingestoken.

Dat gezegd zijnde. Ik ben heel blij dat ik nog steeds blogger ben. Ik zou niet weten wat ik zonder mijn blog zou doen. Het heeft me al zo vaak geholpen om te vertellen over wat er in mijn leven speelt, maar tegelijkertijd hou ik ook gewoon heel veel wan schrijven. Dat is de hoofdreden dat Hoogsensitieve Held (toen nog Sensitive Soul) is geboren. Ik mistte iets waar ik mijn schrijftalent in kwijt kon. Iets waar ik mijn liefde voor schrijven in kwijt kon. Dus vandaar. Uiteindelijk lopen mijn onderwerpen vaak van hen ene eind naar het andere, maar ik ben geen fan van mezelf grenzen opleggen door binnen een thema te blijven. Er zijn mensen die dat wel doen en ik juich het toe als dat is wat je wilt. Voor mij klopt dat gewoon niet. Ik vind het fijn dat ik de vrijheid heb om te schrijven en publiceren wat ik wil. Ik ben ook dankbaar voor de afgelopen drie jaar die ik op mijn blog heb doorgebracht. Ik typ dit ook terug op mijn laptop, die ik heb opgehaald van de herstelling. Daar ben ik ook heel blij mee, want het maakt bloggen weer een heel stuk toegankelijker voor mij.

Omdat ik de verjaardag van mijn blog toch niet zonder iets wilde laten voorbijgaan, heb ik besloten wel een Q&A te doen. Als daar enthousiasme voor is natuurlijk. Ik kan niet zo ver lopen zonder dat er iemand vragen voor instuurt. Dus ik heb een formulier op Google aangemaakt en ik zou het heel lief vinden als jullie vragen insturen voor mij. Dan kan ik daar binnenkort een blogpostje over schrijven. Als je altijd al een prangende vraag hebt gehad die ik nog nooit heb besproken op mijn blog, ga vooral je gang. Ik vraag bovenaan het formulier om je naam in te vullen en eventueel je blog, maar als je anoniem wilt blijven is dat voor mij evengoed. Vragen waar ik geen antwoord op wil geven sla ik ook over. Ik ben een persoonlijk blogger en ik vertel heel veel. Maar ik doe dat alleen bij zaken waar het goed voelt voor mij. Dus als je vraag niet aan bod komt, is het waarschijnlijk omdat ik hem niet wens te beantwoorden. Ik heb ook mijn privacy.

Klik hier voor het formulier 🙂

Alvast bedankt voor het invullen!

5 thoughts on “Hoogsensitieve held bestaat drie jaar!

  1. Gefeliciteerd! Ik volg je blog al een hele tijd en ik lees je artikeltjes altijd met veel plezier. Je mag echt trots zijn op dit warme plekje op het internet dat je gecreëerd hebt. x

  2. GEFELICITAAAAART! Mijn driejarige jubileum zit er ook aan te komen (of is’t nu al 4-jarig? Ik ben altijd mis maar ik denk drie jaar). Heb wel effe gedacht om iets weg te geven maar ik heb ook echt totaal andere dingen aan mijn hoofd tegen dat het tijd is om die te versturen dus ‘t zal voor een andere keer zijn 🙂

  3. Oops! Sorry voor de late wensen maar ik heb weer een behoorlijke blogfeedachterstand opgebouwd. Een winactie is geen verplichting hé, die doe ik zelf ook maar heel af en toe. Meestal vergeet ik mijn blogverjaardagen zelfs. Wel grappig dat die van jou op 23 augustus valt want vanaf 24 tot en met 28 augustus zijn er bij ons 7 familieleden jarig. Ja hoor, ik heb goed geteld op twee van de dagen zijn er zelfs twee mensen tegelijkertijd jarig.

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: