Mijn bucketlist: Amusement

Hoi allemaal! Al een vrij lange tijd geleden deelde ik het eerste deeltje van mijn bucketlist. Oftewel: dingen die ik nog wil doen of meemaken in mijn leven. De vorige keer ging het over persoonlijke doelen of ambities. Ik heb echter niet op dat gebied alleen dromen of doelen. Maar omdat dat voor een blogartikel net iets te veel ging zijn, heb ik die in stukjes gekapt. Vandaag volgt het deel met amusement. Wat wil ik graag nog meemaken? Je leest het vandaag!

Bucketlist bijhorende foto

  •  Ransom Riggs en Julie Kagawa ontmoeten

Waarschijnlijk zeggen deze namen je vrij weinig. Het zou wel kunnen, want het zijn schrijvers in young adult. Ik ben nu eenmaal een boekenwurm, dus ik heb ook op dat gebied doelen. Ransom Riggs is de schrijver van de trilogie ‘Miss Peregrines Home for Peculiar Children’. De trilogie is verfilmd en is vrij populair geweest. Maar dat is dus mijn favoriete boekenserie, ik heb er ook veel van geleerd. Ransom Riggs is mijn held op schrijversgebied. En Julie Kagawa ook. Ik lees heel weinig fantasy, de laatste jaren wel iets meer. Maar ik ben sowieso geen diehard fantasy-lezer. Maar de boeken van Julie Kagawa? Hou me tegen of ik verslind haar hele serie in een week. Echt waar. Het zijn mijn schrijvershelden, dus ik zou ze ooit graag in levende lijve zien. En mijn boeken laten signeren natuurlijk. Als ik er dan toch ben 😉

  •  Marco Borsato live zien

De man wiens muziek me altijd door alles heen helpt. Muziek is sowieso iets wat me door moeilijke periodes heen helpt en me kalmeert.  En met een lange afspeellijst op Spotify heb ik natuurlijk meer dan Marco alleen. Maar als het erop aan komt, zal ik altijd terugkeren naar Marco Borsato. Dat voelt altijd als thuiskomen. Ik luister zijn muziek al sinds ik een jaar of 16 was. Mijn puberteit was niet zwaar, maar ik heb heel veel dipjes, onzekerheden gehad. En zijn muziek hielp me daar altijd doorheen. En dat doet hij nog steeds. Altijd als zijn nieuwe album uitkomt, kan ik niet wachten tot ik thuis ben om rustig alle nieuwe nummers te ontdekken. Om ze vervolgens ook netjes toe te voegen aan mijn ellenlange afspeellijst met favorieten.

  •  Een show van Philippe Geubels live meemaken

Philippe Geubels is een komiek hier bij ons in België. Er zijn mensen die hem barslecht vinden, er zijn mensen die hem steengoed vinden. Philippe is een komiek die gekenmerkt wordt door zijn trage stemmetje, maar dat maakt het juist grappig. Vaak praat hij over het dagelijks leven, de ergernissen, herkenbare dingen. Heel simpel. Maar de manier waarop hij het brengt in combinatie met zijn droge stemmetje is goud waard. Ooit wil ik een zaalshow van hem zien.

  •  Nick en Simon live horen

Ook Nick en Simon zijn idolen van me. Eigenlijk luisterde ik die twee nog voor Marco Borsato. De reden dat ik meer waarde hecht aan Marco, is omdat zijn stem kalmerend is. Die van Nick en Simon ook wel, maar net iets minder. Ook deze twee zijn helden die me al heel vaak door dipjes heen hebben geholpen en ook bij hen kan ik niet wachten tot ik thuiskom als ze een nieuw album hebben. Om daarna ook de conclusie te trekken dat het weer top is.

  •  Disneyland ooit bezoeken

Oke, dit doel is iets minder groots. Toch wil ik ooit heel graag een keer in Disneyland raken. De plek vol magie. Daarnaast blijf ik volgens mij de rest van mijn leven een beetje kinds. Niks mis mee, zolang je je professioneel kan gedragen wanneer het goed is. Volgens mij is dit een late kinderdroom die zich ontpopt heeft. Ik weet ‘t niet. Maar heel graag zou ik ooit een bezoekje brengen aan de plek vol magie en waar wonderen bestaan.

Welke doelen qua amusement wil jij graag nog bereiken?

One thought on “Mijn bucketlist: Amusement

  1. Nick en Simon zijn live er goed! Ik heb ze echt heel erg vaak gezien live, shame on me. Maar het moet toch mogelijk zijn een keer naar een concert van hen te gaan?
    Ik hoop in ieder geval dat al deze wensen uit mogen komen voor je!

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: